birajte efektne nijanse

Ovaj kaput pomlađuje u trenu, a oduševit će vas mekoćom i toplinom

31.12.2023 u 15:31

Bionic
Reading

Zrelije dame uglavnom se oslanjaju na klasične komade u neutralnim tonovima, no 59-godišnja Grece Ghanem ima sjajan prijedlog za mladenački stajling

Spoj živahnih boja i lepršavih tekstura možda vam se čini kao nešto rezervirano za 20-godišnjakinje, no slavna sjedokosa trendseterica Grece Ghanem još je jednom sve razuvjerila i zablistala u mladenačkom stilu.

Kanadska modna ikona pokazala je koliko dobro zrelijim dama mogu stajati dva aktualna trenda - nošenje ružičaste boje i mekanog teddy kaputa.

Upravo je plišani kaput Ghanem prometnula u ključni komad svog stajlinga, a za razliku od nekih trendseterica poput Emily Ratajkowski koja favorizira maksi kroj, 59-godišnjakinja nosila je kratki kaput s patentnim zatvaračem.

  • +2
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: Ignat / INSTAR Images / Profimedia

Zbog svog chic izgleda i nevjerojatne udobnosti, teddy kaputi iz sezone u sezonu su među najomiljenijih komadima s kojima u hladnije dane jednostavno ne možete pogriješiti. Posebno ako ste zrelija dama, jer ovaj kaput briše godine u trenu i ostavlja dojam lepršavosti i poletnosti!

Također, Grece Ghanem oduševila je i odabirom boje jer je, kao i uvijek, umjesto neutralnih boja nosila efektne nijanse te je birala kaput u pastelnoj rozoj boji.

Uz to je nosila i Barbie ružičaste široke hlače koje su kao stvorene za stiliziranje upečatljivih stajlinga ulične mode, a sve je zaokružila crnom torbicom s crvenim točkicama i smeđom drškom te crvenim cipelama.