IZUZETNO DRUŠTVEN

Ovaj horoskopski znak ima istančan smisao za estetiku i voli sve što je oku ugodno

30.09.2023 u 07:32

Bionic
Reading

Vaga, čija vladavina traje od 23. rujna do 22. listopada, sedmi je zodijački i prvi jesenski znak. Pod vladavinom Venere, rođeni u ovom znaku imaju istančan smisao za estetiku i vole sve što je oku ugodno, bilo da je riječ o predmetima, bilo okružju

Tipični predstavnici tog znaka zrače šarmom i izgledaju dotjerano čak i u krajnje ležernim izdanjima. Krase ih simetrične crte lica, naglašene jagodice, pune usne, bademaste oči, neodoljiv osmijeh i sjajna kosa. Dok pripadnice tog zraka obično imaju zavodljivu, ženstvenu figuru i zaobljene bokove, muškarci se diče lijepo oblikovanim, mišićavim leđima.

Najbolje se osjećaju u društvu uglađenih osoba s kojima mogu voditi poticajne razgovore i razglabati o širokom spektru tema. U širokom luku zaobilaze bučne i bahate primitivce, svadljivce i grubijane. Kad trebaju donijeti odluku ili izabrati između ponuđenih opcija, pažljivo će razmotriti razloge za i protiv te neće srljati grlom u jagode. Okolina može to shvatiti kao neodlučnost jer ponekad im je potrebno više vremena da bi o svemu dobro promislili.

Pogledaj detaljni horoskop

Vage su povezane sa sedmom astrološkom kućom, koja pokriva odnose i partnerstva. Vrlo su društvene i nerado provode vrijeme same. U odnosima, naročito onim ljubavnima, teže skladu i razumijevanju. Tragaju za partnerom s kojim će se optimalno nadopunjavati i doživljavati ga kao drugu polovicu. Zbog prirođene odbojnosti koju osjećaju prema svađama otvorene su za kompromise i spremno pristaju na njih.

  • +4
Kate Winslet je Vaga, rođena je 5. listopada 1975. Izvor: Profimedia / Autor: Stuart Hardy/ABACAPRESS.COM / Shutterstock Editorial / Profimedia

Isprva se može činiti da su previše popustljive, ali češće dobivaju što žele, a da drugi nisu toga ni svjesni. Majstorski vode pregovore. Vješto im polazi za rukom pomiriti zavađene strane i postići da vuk bude sit, ovce na broju, a njihovi ciljevi ostvareni. Izrazito su osjetljive na svaku vrstu nepravde ili ugnjetavanja pa se nerijetko odlučuju za pravničku karijeru ili angažiraju u redovima boraca za prava slabijih, bilo da je riječ o ženama, manjinama ili životinjama.

  • +3
Bruce Springsteen je Vaga, rođen je 23. rujna 1949. Izvor: EPA / Autor: FILIPPO RUBIN