UVIJEK NAĐU IZLAZ

Ovo su najsnalažljiviji znakovi zodijaka, jeste li i vi među njima?

18.06.2023 u 07:32

Bionic
Reading

Suočeni s teškoćama ili neočekivanim okolnostima, neki imaju osobit talent za pronalazak izlaza. Otkrijte kojim horoskopskim znakovima pripadaju!

Blizanci

Osobe rođene u ovom znaku imaju naglašen intelekt i veliku radoznalost, pa stalno teže novim saznanjima. Rođeni su istraživači i odmalena postavljaju pitanja o temama koje ih zanimaju, a one su brojne. Pristupaju kompliciranim situacijama kao zagonetkama, koje obožavaju rješavati u slobodno vrijeme.

Bacaju pogled na problem u cjelini kao na šahovsku ploču, brzo uočavaju jake i slabe strane 'protivničkih figura' i pristupaju osmišljavanju pobjedničke strategije. Mentalna prilagodljivost omogućuje im da iznađu rješenja i za teškoće s kojima se ranije nisu suočili.

  • +3
ANGELINA JOLIE JE BLIZANAC, ROĐENA JE 4. LIPNJA 1975. Izvor: Profimedia / Autor: THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA

Jarac

Racionalan i pribran, Jarac je tip koji ostaje najhladnije glave kad sve ostale uhvati panika. Razmišlja vrlo praktično i brzo uviđa što bi mu pomoglo u nošenju s problemom. U stanju je učiniti ono što drugi smatraju nemogućim jer odmalena zamišlja sve nevolje koje bi ga mogle zadesiti, a onda i rješenja za te nevolje.

KATE MIDDLETON JE JARAC, ROĐENA JE 9. SIJEČNJA 1982. Izvor: Profimedia / Autor: Avalon.red / Avalon / Profimedia

Djevica

Obdarene analitičkim umom, Djevice su vrlo domišljate i stoga sjajne u rješavanju problema. Budući da su perfekcionisti, imaju razvijen smisao za detalje, zahvaljujući čemu će lako uočiti sve što bi im moglo pomoći u otklanjanju teškoća. Ujedno su prilično potkovane u korištenju alata.

  • +6
SALMA HAYEK JE DJEVICA, ROĐENA JE 2. RUJNA 1966. Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bik

Bikovi su ljudi od riječi i djela. Smatraju da ako ima volje, ima i načina da se nešto učini, a snaga njihove volje je izuzetno jaka. Ne prihvaćaju 'ne' kao odgovor i uspješno se nose s teškoćama na koje nailaze. Budući da vole biti u pravu, učinit će ono što drugi smatraju neizvedivim, samo da im dokažu kako su bili u krivu.

  • +4
JESSICA ALBA JE BIK, ROĐENA JE 28. TRAVNJA 1981. Izvor: Profimedia / Autor: Castel Franck/ABACA / Abaca Press / Profimedia