NAJSTROŽI je PREMA SEBI

Prati ga glas da je kritičan i proračunat, no ovaj horoskopski znak neće vas razočarati

10.09.2023 u 07:36

Bionic
Reading

Znak Djevice vlada od 23. kolovoza do jesenskog ekvinocija 23. rujna. Iako njegove pripadnike prati glas visoke kritičnosti i proračunatosti, tražite li odanog partnera koji će vam uvijek biti na raspolaganju, rođeni u znaku Djevice neće vas razočarati

Njihova prirođena težnja redu i pedantnosti ponekad iscrpljuje partnera, no ne zaboravite: u pravilu su strože prema sebi negoli prema drugima, pogotovo onima koje vole. Zato im ne zamjerite povremene kritike na svoj račun.

Ne izriču ih da bi umanjile vašu vrijednost, već iz iskrene namjere da vam pomognu razviti pune potencijale. Iako duboko u sebi kriju romantičnu dušu, previše su praktične da bi vjerovale u bajkovite ljubavne priče. Nisu od onih koji se prepuštaju iluzijama o fatalnom poljupcu i idiličnom životu.

Pogledaj detaljni horoskop

One žele odnos koji će oboma donijeti nešto dobro i olakšati život. Cilj im je da sa svojim partnerom funkcioniraju kao dobro uigran tandem i zajedno rješavaju probleme na koje nailaze. U ljubavnoj vezi zadovoljavaju potrebu da pomažu i budu od koristi, ali ne zato da dobiju nešto zauzvrat, već da uvećaju opće dobro.

  • +8
Salma Hayek je Djevica, rođena je 2. rujna 1966. Izvor: Profimedia / Autor: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Trudit će se usrećiti vas, ali manje dramatičnim gestama, a više svakodnevnim malim iskazima pažnje i bezrezervnom podrškom. Potreba da ugode voljenom dolazi do izražaja i u erotskoj akciji. Učinit će sve da bi vas dovele do ekstaze, a pritom će se truditi biti precizne i temeljite kao i u drugim sferama života.

  • +9
Zendaya je Djevica, rođena je 1. rujna 1996. Izvor: Profimedia / Autor: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Želite li ih zadržati uza sebe, obaspite ih nježnošću, hrabrenjem i tolerancijom za njihovu povremenu nervozu i prigovaranja. Postanu li pretjerano kritične prema sebi, zagrlite ih i potaknite na opušteniji pogled na svijet. Dajte im do znanja da ih volite takve kakve jesu i da ne mora sve uvijek biti u skladu s njihovim visokim kriterijima.

  • +6
Blake Lively je Djevica, rođena je 25. kolovoza 1987. Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / THE MEGA AGENCY / THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA