SVAKA ČAST

Ova žena doista zna privući pozornost

30.09.2013 u 09:46

Catherine Zeta-Jones

Izvor: Guliver/Getty Images / Autor: Getty Images/Craig Barritt

Bionic
Reading

Iako trenutno ima briga preko glave zbog problema u braku, zanosna glumica Catherine Zeta-Jones odlučila je sve to nakratko staviti sa strane i zablistati na crvenom tepihu uživajući u pozornosti koju je privukla

Iako se u posljednje vrijeme nešto rjeđe pojavljuje u medijima, a kako oni pišu, pokušava i riješiti trzavice u braku s Michaelom Douglasom, Catherine Zeta-Jones svojom pojavom na događanju Dance Alliance Foundation u New Yorku dokazala je da je bezvremenska ljepotica čiji sjaj s godinama ne blijedi.

Odjevena u glamuroznu sivu haljinu ženstvenog kroja koji je beskompromisno naglašavao struk i dekolte, Catherine je izgledala divno, a glamurozni look dodatno su upotpunjavale našivene srebrne aplikacije. Siva haljina odlično joj je pristajala i naglašavala sve njezine čari, a cijelu je kombinaciju upotpunila crvenim ružem te dugom raspuštenom kosom. Nikome također nije promaknulo to da je Catherine nosila vjenčani prsten, što je potaknulo glasine da su ona i 69-godišnji Michael ipak na putu spašavanja braka.