S POTPISOM lOEWEA

Ova otkačena kapa postala je hit dodatak sezone, a ne mogu joj odoljeti ni poznate Hrvatice

13.07.2021 u 06:41

Bionic
Reading

Uz talijansku Bottegu Venetu i francuski brend Jacquemus, španjolska luksuzna kuća Loewe postala je kreatorom najpoželjnijih modnih dodataka s dizajnerskim potpisom u aktualnoj sezoni

Nakon što je 2013. godine postao kreativnim direktorom luksuzne kuće Loewe, 36- godišnji britanski dizajner Jonathan Anderson iz sezone u sezonu oduševljava javnost svojim kreacijama za ovaj poznati brend u vlasništvu francuske grupacije LVMH.

Kao što polazi za rukom njegovu sunarodnjaku Danielu Leeju na čelu talijanske kuće Bottega Veneta, Anderson se također može pohvaliti titulom dizajnera najpoželjnijih dodataka na modnoj sceni.

Samo ove sezone, zahvaljujući kolekciji Paula's Ibiza, uspio je stvoriti modne dodatke koji su netom nakon lansiranja postali najtraženijim na modnoj sceni. Uz četvrtaste modele sunčanih naočala i nove verzije kultne slamnate torbe, pažnju svjetske modne javnosti, ali i poznatih Hrvatica, osvojio je efektnim modelima ribarskih kapa.

S dodatkom vezica ukrašenim prepoznatljivim logotipom brenda, ove ribarske kape stižu u brojnim efektnim uzorcima, a da je uistinu riječ o popularnom modelu dovoljno govori činjenica da su dobili svoje pristupačne verzije zahvaljujući popularnim high street trgovinama.

Otprije poznata kao ljubiteljica komada s potpisom britanskoga dizajnera Jonathana Andersona, bivša hrvatska manekenka i poduzetnica Ljupka Gojić Mikić ovih je dana osvanula s ružičastom verzijom hit kape, a njezinoj bež verziji nije odoljela njezina bivša kolegica s modnih pisti, Helena Šopar Zadro.

Verzije ribarskih kapa Loewe s uzorkom u prodaji se nalaze po cijeni nešto manjoj od tri tisuće kuna, a modelima nalik navedenomu, sudeći po podacima modne tražilice Lyst, posljednjih tjedana kontinuirano raste popularnost.

Ribarske kape s potpisom brenda Loewe Izvor: Promo fotografije / Autor: promo