SVE SE VRAĆA

Ovaj efektan dodatak drmao je modnom scenom 90-ih, a sada je ponovno jedan od najtraženijih

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 02.07.2021 06:28
  • Objavljeno 02.07.2021 u 06:28
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID UK / KP PICTURES / BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA

U ljetnim mjesecima 90-ih godina, narukvice istaknute na gležnjevima postale su obavezan modni dodatak, a u vremenima kada modnom industrijom drmaju trendovi, čijoj smo velikoj popularnosti svjedočili upravo u ovoj eri, nimalo ne čudi da ponovno uživaju svojih pet minuta slave

Da je uistinu riječ o još jednom velikom povratničkom trendu na modnoj sceni u aktualnoj sezoni, uz stajlinge modnih ovsinica s Instagrama i dama iz svijeta slavnih, dovoljno govore podaci modne tražilice Lyst.

  • +5
  • +2

Narukvice na gležnjevima slavnih zvijezdi

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Od mjeseca svibnja pretrage za narukvicama prilagođenim gležnjevima povećale su se za 23 posto. Uz srebrne i zlatne verzije, modne ovisnice diljem svijeta sada ne kriju naklonost inačicama ukrašenim školjkama, biserima i perlama, a cjelokupno gledajući, potraga za njima porasla je za 43 posto.

U vremenima kada modnom scenom vladaju hit komadi iz 90-ih poput obuće četvrtastog potplata, verzija s platforma petom i mamine traperice, narukvice istaknute na gležnjevima predstavljaju jednostavan način za dodavanje dodatnoga sjaja osmišljenom stajlingu u vrućim, ljetnim mjesecima.