PRIZIVA LJETO

Ova je hit boja kose pravo osvježenje

06.04.2016 u 07:11

Bionic
Reading

Boje za kosu ovu sezonu podržavaju gotovo sve. Za one hrabrije tu su odvažne boje poput narančaste i plave, uz koje ultimativna individualnost stila osobito dolazi do izražaja, a hrvatski tim Schwarzkopf Professionala otkriva odakle krenuti ako ste željni promjene ili ćete samo osvježiti boju kose

Uz spomenute odvažne nijanse, i dalje su pravi ljetni hit blond i nude nijanse. Stalno traženi savršeni blond rezultati ili pak nježni zemljani tonovi dat će vam samopouzdanje i pretvoriti vas u glamuroznu i elegantnu divu koja će na svoj jedinstven način vladati ljetom.

Na što paziti kod odabira boje za kosu

Uz moderne linije proizvoda danas je moguće imati boju kakvu poželite. Ipak, i ovdje se stavlja naglasak na komunikaciju klijenta i njegovog frizera. Frizeri su ti koji najviše prate trendove i kroz vlastitu edukaciju mogu prepoznati ono što odgovara svakom klijentu s obzirom na tip kose, boju, ali i vrlo važno - s obzirom na stanje kose. Upravo je stanje kose ono čega se klijenti najviše boje, ali profesionalni frizeri znat će kako vas zaštititi odabranim proizvodima za njegu i prevenciju.

Vladao je balayage, pa flamboyage, a sada…

'Tehnika koja je sada iznimno tražena, baš zbog isticanja što prirodnijeg looka, svakako je sunbre', kažu nam u Schwarzkopfu. Sunbre daje suptilne blond pramenove koji će odmah istaknuti vaš novi izgled bez drastičnih promjena. Cilj je dobiti svježu boju lagano izbijeljene kose koju obično stječemo ljeti dugim izlaganjem suncu, no ono može biti i opasno.

Da biste sačuvali kosu, postoje i linije za njegu kose za vrijeme ljetnih mjeseci pa se slobodno možete opustiti i malo više eksperimentirati.