MODNI DRAGULJ

Ova divna haljina spasit će vas u mnogim situacijama, a košta tek 17 eura

19.12.2023 u 12:34

Bionic
Reading

Omiljena šoping destinacija Zara ponovno nas je obradovala savršenim modnim ulovom po vrlo pristupačnoj cijeni od samo 17 eura

Španjolska Zara ne prestaje nas oduševljavati svojim sjajnim komadima u kojima izgledamo trendi i fantastično, a da pritom ne opustošimo račun.

Omiljeni high street brend, dio Inditexa, kojim već neko vrijeme uspješno rukovodi Marta Ortega nakon umirovljenja svoga oca Amancija, lansirao je ludo dobru haljinu čija je cijena posve prihvatljiva.

Zarinu ponudu od sada krasi model dizajniran u minimalističkom stilu, ali bez problema može proći i kao popularna estetika sveprisutnog tihog luksuza.

  • +19
Pletene haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Reserved

Lijepa pletena haljina idealna za hladnije mjesece, a pritom ističe struk i momentalno izravnava trbuh, snižena je sad na 17 eura.

Riječ je o univerzalnoj haljini midi duljine s visokim ovratnikom, jednim od onih odjevnih predmeta koje ćete poželjeti iz ovih stopa dodati svojoj zimskoj capsule garderobi.

OBOŽAVAJU IH

Špica kao modna pista: Čizme do koljena osvojile su i Zagrepčanke

Pogledaj galeriju

Crna haljina dugih rukava, načinjena od rebrastog pletiva, izgledat će cool ako je spojite sa chic visokim čizmama na petu ili pak robusnim gležnjačama. Ovaj nevjerojatan komad laskavoga je kroja i čini nas vitkijima te će nas spasiti u mnogim situacijama kad ne znamo što bismo odjenuli, a nismo raspoloženi za mučne dvojbe oko kombiniranja.

Super nosiva i svestrana haljina dostupna je u širokom rasponu veličina te se uklapa u svaki stajling.

Osim toga, dobro će nam doći i kad se zaželimo maknuti od hlača ili traperica.

Uz cool narukvicu ili statement naušnice spremni smo i za posao, ali i kasnija druženja s prijateljima, partyje, šetnje po adventskim sajmovima...