ležerna elegancija

Anti-age efekt: Ovo je tako dobar stajling, a zahvaljujući tenisicama pomlađuje u trenu

19.12.2023 u 11:57

Bionic
Reading

Carmen Gimeno, omiljena 50 plus influencerica iz Bilbaa, uvijek nas iznova oduševljava svojim besprijekorno osmišljenim stajlinzima s jakim anti-age efektom

Sjedokosa Španjolka s nevjerojatnim osjećajem za modu jedna je od onih dama koje po pitanju osmišljavanja cool stajlinga ne znaju za greške.

Kreativna influencerica pravo je modno nadahnuće, stoga ne čudi to da je njezin profil na Instagramu sve posjećeniji, a odlične ideje za kombinacije mogu pronaći zaljubljenice u modu svake dobi.

Velika je ljubiteljica tenisica te ih rado nosi u brojnim prigodama, a ima i popriličnu kolekciju u svojem ormaru.

Carmen ih vješto zna kombinirati u stajlinge vrijedne divljenja pa je ponovno sve očarala u chic outfitu koji briše godine u trenu.

  • +5
Chic tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Da tenisice itekako mogu biti dio elegantnijeg outfita i za zrelije dame, uspješno je dokazala modnom kombinacijom koju je predstavila na Instagramu.

Upečatljiv prsluk krojen poput pelerine u trendi boji devine dlake, koja je već neko vrijeme hit, spojila je s efektnim odijelom u ljubičastoj boji te pomalo neobičnim izborom obuće - tenisicama naglašenog sportskog dizajna.

Chic look nadogradila je pismo-torbicom u boji devine dlake sa zlatnim detaljima, sunčanim naočalama i svojim omiljenim detaljem - crvenim ružem.

'Kako volim ovu kombinaciju boja', poručila je Carmen, a vrlo brzo su, kao i uvijek, samo pljuštali pozitivni komentari.