sezonski hit

Crn, luksuzan i s efektom krzna - ovo je savršen kaput i nitko vam neće povjerovati da je iz Zare

19.12.2023 u 10:04

  • +3

Zara kaput

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bionic
Reading

Sezona je kaputa, a u popularni high street brend na svoje police donosi pravu poslasticu. Kaput spektakularnog dizajna koji će biti savršen pratitelj baš svakog izgleda, od traperica i balerinki, čizmi i suknje pa do tenisica

Zima dolazi, a s njom i kaputi kao jedan od glavnih komada sezone. Izbor i ponuda je vrlo šarolika, a postoji tisuće različitih dizajna prikazanih na modnim pistama i dostupnih u modnim trgovinama. No, tu je taj jedan model koje nose oni najiskusniji u modi. Riječ je o modelu izrađenom s efektom krzna te s izgledom koji dočarava izgled 70-ih i 80-ih koji odmah daje taj glamurozan look dostojan dive.

Iz tog razloga brojni brendovi, lansiraju tople i trendi modele, a Zara na svojim policama skriva pravi sezonski dragulj, spektakularni kaput s efektom krzna koji će privući poglede gdje god da se u njemu pojavite.

Zarin crni vuneni kaput

Odjevni predmet o kojem govorimo i koji se nalazi među Zarinim novitetima je kaput iz premium kategorije, dizajn načinjen od vune, dug i crn. Ovaj model luksuznog izgleda ima baš sve potrebne karakteristike koje će ga učiniti neizostavnim izgledom svakog dotjeranog i svečanog blagdanskog looka, ali i onih kasnijih, znatno ležernijih. A ovaj bukle kaput itekako ide u korak s trendovima jer su se ove sezone na scenu vratili kaputi s efektom krzna i to oni koji pomalo podsjećaju na look rock zvijezdi.

Stoga se ovaj model vrlo lako i učinkovito može kombinirati i uz omiljene traperice, basic majicu i tenisice. Ovo je model koji će ove sezone zasigurno biti jedan od najtraženijih.

Zarin sjajni kaput prodaje se po cijeni od 179 eura, a izrađen je pd predene mješavine vune Manteco. Šiljasti reveri, dugi rukavi i našiveni prednji džepovi s pojasom od iste tkanine daju sjajan spoj luksuza i ležernosti.

  • +11
Crni kaputi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo