ŽELE JU SVI

Ova bluza novi je Zarin adut kojem nećete moći odoljeti

06.04.2024 u 18:53

Bionic
Reading

Unazad nekoliko sezona, Zarin dizajnerski tim niže uspjeh za uspjehom lansirajući odjevne predmete koji preko noći postaju hit, a velike nade polažu se i na bluzu od organdija koja će se naći u ormarima brojnih trendesterica

Da je 'couquette' stil zavladao ormarima trendseterica, ali i da je potencijal istog prepoznao i dizajnerski tim omiljenog brenda ulične mode, možemo vidjeti i u novoj kolekciji koja se nudi u Zarinim dućanima, ali i online. Romantični izgled, koji ovaj stil isfurava, idealan je za ovo proljeće i nećete pogriješiti ako umjesto klasične bijele košulje kupite ženstveniji model.

Ime su takve košulje i bluze dobile prema aktualnoj 'koketnoj' estetici, karakteriziranoj čipkom, raskošnim mašnama, te najčešće vezicama umjesto gumbića i što je najbolje, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

A savršen model, koji će se odlično uklopiti u proljetne stajlinge, zapeo nam je za oko na policama Zare. Riječ je o bluzi od organze dugih puf rukava koji oko vrata ima maksi mašnu, a čija je pristupačna cijena od 29,95 eura i više nego dovoljan razlog da nabavite istu prije negoli se rasproda.

BOGATA PONUDA

Nosive od jutra do sutra: 20 košulja - haljina za savršen stajling bez puno truda

Pogledaj galeriju

Ovakav model savršeno će se uklopiti u svaki stajling, pa je tako u kombinaciji s ravnim trapericama idealan za ured, dok s midi suknjom nećete pogriješiti ako tražite stajling za svečanije prigode.

Njezina jednostavnost kombinirana s efektnim detaljima čini dobitni spoj kao stvoren za stajlinge u kojima želite odbaciti dojam strogosti i jednoličnosti, kakvim nerijetko odišu bijele košulje.