BESPRIJEKORNO DOTJERANA

Veliki povratak Melanije Trump: Bivša prva dama u jednoj od najljepših košulja haljina

20.03.2024 u 09:41

Bionic
Reading

Sa suprugom Donaldom, bivša prva dama Amerike obavila je građansku dužnost glasavši na predizborima na Floridi, a tim povodom ponovno je pokazala istančan ukus za modu

Tijekom suprugova predsjedničkog mandata, 53- godišnja Slovenka redovito je plijenila pozornost svojim krajnje elegantnim izdanjima za kakve se brinuo Hervé Pierre, bivši kreativni direktor brenda Caroline Herrere.

'Ljepota ove zemlje je u njenoj demokraciji, pa tako neki ljudi žele odijevati određene ljude, dok drugi ne žele. Ja sam odlučio da želim', svojedobno je izjavio za The New York Times.

Iako se posljednjih mjeseci rijetko pojavljuje u javnosti, Melania je ovoga utorka, kao nekoć, s lakoćom privukla pozornost svojim modnim odabirom.

  • +2
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: GIORGIO VIERA / AFP / Profimedia

U pratnji supruga, bivša prva dama stigla je na biralište na Floridi, odjevena u bijelu, košulja-haljinu s potpisom britanske modne kuće Alexander McQueen.

U odnosu na slične modele, McQueenova verzija praktične haljine odskače printom velike crne orhideje, ali i paprenom cijenom od gotovo tri tisuće eura.

Crni print na haljini dodatno je istaknula dodacima poput uskog crnog remena, sunčanih naočala i para klasičnih salonki, no odabrana haljina svakako nije jedini skupocjeni komad u njezinom stajlingu za glasanje.

U ruci je nosila Chanelovu crnu torbu s ručkom, prepoznatljivog prošivenog dizajna, čije verzije na stranicama za preprodaju dizajnerskih krpica dosežu cifru višu od pet tisuća eura.

Melanijino rijetko pojavljivanje u javnosti uslijedilo je nakon što je, ranije ovog mjeseca, izostala s Donaldove pobjedničke zabave u njihovoj floridskoj rezidenciji Mar-a-Lago, čime je potaknula glasine o bračnim trzavicama.

Usprkos njezinoj odsutnosti, bliski izvor za američki Page Six tvrdi da bivša prva dama ove godine planira 'pojačati' svoje javne nastupe, kao podrška suprugu u kandidaturi za nove predsjedničke izbore.