proljetna promjena

Osvježila je look i odlično joj stoji: Jessica Alba promijenila frizuru i boju kose

03.05.2023 u 12:41

  • +5

Jessica Alba

Izvor: Profimedia / Autor: Michael Simon / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Hladni mjeseci rezervirani su za hladnije nijanse, a dolaskom proljeća i toplijeg vremena mnogi rado 'osvježe' svoju frizuru svjetlijim i toplijim pramenovima. Na promjenu imidža odlučila se i Jessica Alba, a njezina bujna kosa ponovno je u centru pažnje

Jessica Alba iskoristila je utorak navečer za košarkašku utakmicu. Iz prvog je reda pratila sportski okršaj, a one koje više zanima moda i beauty svijet posebno je zainteresirao njezin novi look.

Još u travnju glumica je imala tamnu kosu nijanse tamne čokolade, ali sada je ipak odlučila posvijetliti pramenove i vratiti se na nijansu koju je nosila i ranije.

Svijetli pramenovi u medenoj nijansi njezinom su imidžu vratili toplinu, a šiške su otvorile lice tako da su njezine zanimljive crte lica ponovno zasjale u prvom planu. Odlučila se za popularne 'zavjesa šiške', a dodatan volumen kosi je dao i stepenasti rez te opušteni valovi. Uz kosu kojoj ne nedostaje živosti, lijepa glumica uistinu je zasjala i pokazala da je takav prirodniji look ipak onaj koji joj najbolje pristaje.

Popularne curtain bangs zaštitni su znak Francuskinja poput Brigitte Bardot, a njihova lepršavost i činjenica da odgovaraju svakom obliku lica čine ih omiljenim look-om mnogih dama diljem svijeta. Istaknut će ljepotu i osobitost vaših crta lica, a pri tome neće djelovati napadno.

Za utakmicu Miami Heata i New York Knicksa lijepa je Alba odjenula uske traperice koje je ugurala u visoke crne čizme, a pažnju je svakako privukao i oversized sako u printu zmijske kože.

Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia