JESSICA ALBA

Poznata brineta zna kako nositi kultne tenisice stare više od 100 godina

01.05.2023 u 17:32

Jessica Alba

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Casual izdanja poznate glumice i poduzetnice dugi niz godina su velika inspiracija ženama diljem svijeta, a ovih dana na ulicama Los Angelesa servirala je još jedan stajling vrijedan kopiranja

Umjesto popularnih sambica ili omiljenih New Balance modela tenisica na street style sceni, 41- godišnja Alba posegnula je za provjerenim klasikom u znaku bijelih starki.

Iako su posljednjih tjedana u drugom planu, riječ je o neupitnom klasikom u svijetu obuće kojemu se brojne fashionistice uvijek iznova vraćaju.

Legendarnim starkama zvijezda ‘Sin Cityja’ zaokružila je lepršavo proljetno izdanje postignuto ružičastom haljinom slip kroja, s ležerno svezanom bijelom košuljom u službi jakne.

Uz starke, upečatljiv dodatak njezinog stajlinga bio je i sivi model prepoznatljive torbe Cassette s potpisom talijanske kuće Bottega Veneta.

Stvorena prepoznatljivom intrecciato tehnikom tkanja kože, ovoj torbici od lansiranja u sklopu pre-fall kolekcije 2019. godine ne opada popularnost, a najbolji dokaz za to su stajlinzi poznatih street style zvijezdi.