SVA U CRNOM

Jessica Alba pokazala novi dramatični imidž, a gotičarski look upotpunila je popularnim dodatkom

02.03.2023 u 15:07

  • +9

Jessica Alba

Izvor: Profimedia / Autor: Marechal Aurore/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Tjedan mode u Parizu okupio je poznata imena, a među njima se našla i Jessica Alba koja se odlučila za tamnu kombinaciju. Posve crnoj kombinaciji pridružila je i crne rukavice, koje su u zadnje vrijeme sve češći modni dodatak

U tjednu kada Parizom vlada modna ludnica i općepoznati šušur, francuska prijestolnica prestaje biti mjesto koje bismo opisali kao oazu francuskog chica, a stilske ikone poput Jeanne Damas padaju u drugi plan. Taj tjedan poznate modne kuće predstavljaju svoje kolekcije, a Parizom šetaju mnoge ličnosti koje, zbog svog lika i djela, imaju povlašten status. U tjednu kada je sve dopušteno i Jessica Alba je servirala jedan look, kakav inače od nje ne bismo očekivali.

Iako bi u tjednu kada modne zabrane ne postoje očekivali da je glumica servirala nekakvu modnu ekstravaganciju, baš suprotno... Jessica Alba na Balmain reviju stigla je u posve jednostavnoj crnoj kombinaciji.

Glumica je nosila elegantan crni top naglašenih ramena koji je čvorom naglasio struk. Top je kombinirala uz jednostavnu crnu mini suknju, crne hulahopke i crne štikle na špic sa srebrnim detaljima. Izgled je upotpunila crnom torbicom od krokodilske kože, zlatnim naušnicama i crnim rukavicama, koje ove sezone baš često možemo vidjeti uklopljene u stajlinge poznatih dama.

Crne hulahopke ne viđaju se često na večernjim eventima, no za njima često posežu žene koje žele sakriti neku nesavršenost.

Crni outfit usklađen je i s bojom njezine kose, jer Alba odnedavno više nije brineta. Početkom godine glumica se odlučila za zaokret te je pokleknula pred trendom čokoladne boje kose, ali i popularnog dugačkog boba do ključne kosti. Za ovu priliku glumica je napravila lagane valove, a oči naglasila laganim smokey eyes make-upom.

  • +17
Modna revija Balmain Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia