VELIKA TRANSFORMACIJA

Stilski zaokret holivudske slatkice: Stajling Jessice Albe privlačio je mnoge poglede

08.03.2023 u 14:46

  • +8

Jessica Alba

Izvor: Profimedia / Autor: Vianney Le Caer / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Jessica Alba, 41-godišnja glumica koja se proslavila ulogom u seriji 'Dark Angel', nije propustila modne revije pariškog Tjedna mode gdje nikako nije mogla proći nezapaženo

Glumica koja je s velikim uspjehom ušla i u svijet businessa pokrenuvši tvrtku Honest te ostvarivši ogroman profit koji je broji u milijunima dolara, bila je u središtu pozornosti i na Tjednu mode u Parizu.

Iako je godinama bila vjerna svojim medenim 'sun kissed' pramenovima, posvijetljenima posebnom tehnikom balayage, a oni su vremenom postali njezin prepoznatljiv znak, odlučila se za promjenu i drastično je promijenila nijansu.

Tople svijetlosmeđe pramenove zamijenila je za nešto posve drukčije: čokoladne tonove smeđe.

  • +9
Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: Marechal Aurore/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Majka troje djece je osim te upečatljive boje kose predstavila i chic stajling koji je uključivao moćne komade s potpisom kuće Miu Miu - efektnu crnu torbicu i čizme platforme.

Ostatak outfita bio je vrlo minimalistički pa je spojila cropped sako s minicom načinjenom od kockaste tkanine u zagasitim tonovima tamnocrvene.

Atraktivna Amerikanka, koja se nije puno promijenila otkad je započinjala svoju karijeru u Hollywoodu, kosu je ovoga puta nosila podignutu u polurep, a make up je bio nenametljiv.