HVALE NAS…

Opa, hoće li sada nudisti navaliti na Hrvatsku?

01.02.2014 u 20:27

Bionic
Reading

Nove pohvale stižu Hrvatskoj, a ovoga puta u središtu interesa stranih medija su nudističke plaže. Možda takav publicitet dovede više nudista u Hrvatsku…

Ugledni američki Huffington Post sastavio je popis sedam neotkrivenih europskih nudističkih plaža, a među sedam slavnih našla se i jedna hrvatska. Riječ je o plaži Kordovan koja se nalazi na otočiću Jerolimu, jednom od Paklenih otoka.

'Plaža je smještena na Jerolimu, otoku koji CNN naziva jednim od najboljih turističkih destinacija na svijetu. Srećom, Kordovan plaža je skrivena od glavne plaže i mještani je slabo poznaju. Točnije, neki nisu nikada ni čuli za nju. Bogata borova šuma i šljunak plaži daju pomalo rustičan izgled. To je jedno od najmirnijih mjesta na inače iznimno popularnom otočju', piše Huffington Post.

Osim hrvatske plaže, ugledni medij među sedam tajnih, ali prekrasnih nudističkih plaža, stavio je i španjolsku Playa de los Muertos, talijansku Spiaggia di Guvano, englesku Wild Pear Beach, francuski CHM Montalivet resort, grčku Crvenu plažu te portugalski Adegas.