ASTRO PROFILI

Oni vas čitaju kao knjigu: Horoskopski znakovi s najrazvijenijom intuicijom

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 14.04.2018 07:54
  • Objavljeno 14.04.2018 u 07:54
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Intuicija je sposobnost prikupljanja podataka iz stvarnosti bez korištenja znanstveno priznatih čula vida, sluha, njuha, okusa, opipa te osjeta za ravnotežu, toplinu, vibraciju, bol itd. Kad nam intuicija nešto poručuje, osjećamo to kao prolaznu slutnju, misao koja nas progoni, gušenje u grlu ili promjenu u želucu

Budući da se ona javlja nejasno i neredovito, često ne znamo što učiniti s njenim signalima ili je uopće ne prepoznajemo. Neki su zodijački znakovi u prosjeku obdareniji sposobnošću razumijevanja poruka koje nam intuicija šalje, a na vrhu su znakovi vodenog elementa.

Ribe

Imate rijetku sposobnost čitanja tuđih osjećaja i nakana. Ne samo da znate što drugi misle, nego možete završavati njihove rečenice prije njih. Ponekad želite zatvoriti kanal kojim primate informacije jer one mogu biti ružne. U tim se trenucima bacite na vježbanje ili hobi da biste prebacili pažnju na nešto vedro.

  • +37
  • +34

Poznate Ribe

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rak

Vi ste Mjesečevo dijete, što znači da vam je intuicija najaktivnija dok spavate. U tom stanju primate vrlo žive i jasne slike koje prikazuju tuđa raspoloženja, želje i strahove. Intuicija vam je jaka i dok ste budni, ali se tada aktivno borite protiv nje jer vas opterećuje i sputava u djelovanju.

  • +44
  • +41

Poznati Rakovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpion

Vaša je intuicija specijalizirana za loše vijesti. Majstor ste za njušenje tuđih zlih namjera, glupih poteza i incidenata. Malo će koji spletkaroš proći ispod vašeg radara. Vaš je drugi veliki talent razotkrivanje onih kojima se sviđate, koliko god se trudili to sakriti. Njušite tuđu pohotu kao policijski pas drogu i potom stupate u akciju - ili bježite, ako vam se vaš simpatizer ne sviđa.

  • +14
  • +11

Poznati Škorpioni

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Još intuitivnih znakova

Vodenjak: češće od drugih povlači ispravan potez, ni ne znajući da mu u tome pomaže intuicija

Jarac: naslućuje nevolje i katastrofe, ali ne i dobre prilike

Djevica: njen joj osjetljivi želudac precizno najavljuje razvoj događaja, no njen se razum prečesto miješa i zbunjuje je

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!