Tessa Thompson

Ona je trenutno najbolje odjevena žena u Hollywoodu, a kada vidite ove stajlinge, bit će vam jasno zašto

05.07.2022 u 08:50

Bionic
Reading

Povremeno se na crvenom tepihu odigraju trenuci koji doslovce zaustave vrijeme. Kada svi ustuknu, a slavne osobe odaberu modne kombinacije koje su u potpunoj suprotnosti od onoga što svi nose. Ti rijetki i tako uzbudljivi trenuci javna događanja čine posebno zanimljivima, a trenutno su sve oči uperene u Tessu Thompson

Modni tim Tesse Thompson, uz potporu slavnog modnog dvojca Waymana Deona i Micaha McDonalda - koji se nazivaju Wayman + Micah - trenutno ima vodeću ulogu. Glumica je pojavljivanje na premijerama povodom filma 'Thor: Love and Thunder' te četvrte sezone serije 'Westworld' prepoznala kao prilike da pokaže svoj neobičan stil i sklonost zanimljivim modnim brendovima.

Bilo je tu doista sjajnih i upečatljivih modnih kombinacija zahvaljujući jedinstvenim Loeweu te Maison Margieli koje vole obožavatelji konceptualne mode, a bile su tu i pomalo nadrealistički stajlinzi s potpisom Schiaparellija te odavanje počasti grunge stilu kroz ultra široke traperice i Vaquera hlače s ljepljivom trakom.

  • +8
Tessa Thompson Izvor: Profimedia / Autor: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Noćnim stajlinzima dominiraju dekonstruirane Armani Privé haljinama nalik na tekuće srebro, haljinama Interior NYC koje kao da su iz drugog svijeta koje oponašaju ono što bi njezin lik iz znanstveno-fantastičnog Westworld-a nosio u Hollywoodu te umjetnički komadi Puppets & Puppets koji je čine malo višom.

Tessin stil uveseljava i privlači pažnju. Ona svaki stajling tretira kao još jednu vrstu izvedbe. U jednom je trenutku vidite kako nosi jedan od popularniji modnih dodataka, popu Loewe ružičastih sandala, a u drugom trenutku je obavijena u dječji ružičasti til (sjetimo se samo njezinom čarobnog stajlinga povodom Met Gale.

Dakako, tu su i znatno prigušeniji modni trenutci, no nijedan njezin look nije potpun bez mašne u kosi, skulpturalne torbe ili onog znakovitog pogleda koji jasno odaje činjenicu da ona radi stvari malo drugačije.