THANDIE I Tessa

Zvijezde serije 'Westworld' plijenile pažnju zanimljivim stajlinzima

06.03.2020 u 13:22

Bionic
Reading

Iščekivana, treća sezona znanstveno-fantastične serije 'Westworld' doživjela je svoju svečanu premijeru u Loa Angelesu, a njezine glavne zvijezde, glumice Tessa Thompson i Thandie Newton, na crvenom tepihu još jednom su potvrdile titulu jednih od najbolje odjevenih dama u svijetu Hollywooda

Treća sezona serije 'Westworld', koja će od 15. ožujka biti dostupna na HBO-u u sklopu MAXtv ponude sinoć je doživjela svoju svečanu premijeru u kazalištu TCL Chinese Theatre u Los Angelesu.

Uz brojne poznate osobe, crvenim tepihom prošetale su i glavne zvijezde serije Thandie Newton i Tesse Thomspon, koje su svečanim izdanjima tradicionalno izazvale posebnu pozornost modne javnosti.

Na glasu kao jedne od najbolje odjevenih dama u svijetu Hollywooda, svoju titulu pokušale su opravdati svečanim izdanjima za koje su se pobrinuli poznati američki stilisti, dvojac Wayman i Micah i njujorška stilistica Erin Walsh.

  • +4
Tessa Thompson i Thandie Newton Izvor: Profimedia / Autor: Juan Rico / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Britanska glumica Thandie Newton, koja je za ulogu u seriji 'Westworld' 2018. godine osvojila zlatni Emmyjev kipić, na crvenom tepihu pažnju je plijenila u laskavoj, svjetlo sivoj haljini sa zavodljivim prorezom na leđima i nabranom, sjajnom tkaninom po sredini kreacije.

Kako se doznaje riječ je o kreaciji s potpisom britanske modne kuće Burberry na čelu s talijanskim dizajnerom Riccardom Tiscijem, a svoju premijeru doživjela je u sklopu nove pre-fall kolekcije brenda.

Zavodljiv model haljine za Thandie je odabrala poznata njujorška stilistica i modna urednica Erin Walsh, a svojoj slavnoj klijentici sugerirala je nošenje sandala u identičnoj nijansi haljine, uz dodatak visećih naušnica, dramatičnog make-upa i pažljivo isfenirane, asimetrične frizure.

U odnosu na 47- godišnju britansku glumicu, koja je na crvenom tepihu odlučila igrati na kartu seksepila, njezina 36- godišnja američka kolegica iz serije 'Westworld' sve je zadivila u raskošnoj haljini dramatičnoga kroja koja se isticala maslinasto zelenom tkaninom ukrašenom žutim, grafičkim uzorkom.

Upečatljivu kreaciju za Tessu je odabrao poznati stilistički dvojac Wayman i Micah, s kojima glumica već neko vrijeme uspješno surađuje kada je riječ o kreiranju pamtljivih izdanja za hod na crvenom tepihu i promociji novih glumačkih projekata.

Za svoju slavnu klijenticu dvojac Wayman i Micah odabrao je kreaciju s potpisom popularnog španjolskog brenda Loewe, a modnoj javnosti premijerno je predstavljena u sklopu nadolazeće, ready-to-wear kolekcije namijenjene novoj sezoni jesen/zima.