tessa thompson

Svi pričaju o njezinom stilu: Ona je nova miljenica modnog svijeta

17.06.2019 u 12:11

Bionic
Reading

Zahvaljujući mnoštvu izdanja koje se malo koja dama usudi nositi, američka glumica Tessa Thompson na glasu je kao jedna od najbolje odjevenih glumica u svijetu Hollywooda, a navedeno je ovoga puta imala priliku potvrditi tijekom promotivne turneje svog novog filmskog hita 'Men In Black: International'

Ovog tjedna, američka glumica Tessa Thompson vraća se u kina filmom 'Men in Black: International' – spinoffu popularne ZF franšize iz 90-ih s glumcem Willom Smithom i Tommy Lee Jonesom u ulozi saveznih agenata zaduženih za kontroliranje vanzemaljaca.

Spomenuti film, u kojem je Tessa Thompson ponovno udružila snage s glumačkim kolegom Chrisom Hemsworthom, uskoro bi se mogao okititi titulom ljetnog blockbustera, a na njegovoj svjetskoj promociji od Pariza do Pekinga glumica Tessa Thompson uspjela se posebno modno istaknuti.

  • +29
Modna izdanja Tesse Thompson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Oduvijek poznata po otkačenom i avangardnom stilu odijevanja, Tessi Thompson izvanzemaljska premisa filma ponudila je novu priliku za modna eksperimentiranja. Na velikom kino platnu, Thompson nastupa u klasičnom crnom odijelu s kravatom, a njezina izdanje u sklopu svjetske promocije filma bila su sve samo ne uniformirana. Thompson i stilistički dvojac Wayman Bannerman i Micah McDonald kreirali su nezaboravna modna izdanja s naglaskom na detalju volana koji je istaknut u nekoliko izdanja tijekom svjetske promocije filma.

Uzmimo za primjer odijelo s potpisom Roberta Wuna s volanom u kobalt plavoj boji u kojoj se glumica pojavila u Parizu ili prošlotjedno izdanje na njujorškoj premijeri filma na čijem je crvenom tepihu plijenila poglede u srebrnoj haljini brenda Rodarte s mnoštvom volana i dodatkom blještave torbice u obliku polumjeseca.

Svaki kreirani izgled Tesse Thompson ipak nije prošao isključivo u znaku volana. Tijekom promocije filma u Pekingu Thompson je svoju otkačenu modnu stranu naglasila pojavom u visoko rezanom topu brenda Vaquera uz crne hlače širokih nogavica, a sličan modni pristup imala je prilikom gostovanja u njujorškom studiju Build kada je hlače identične siluete paririala s bluzom Alexandera Wanga s detaljem dramatičnih proreza, uz dodatak predimenzioniranog remena.

Prema riječima modne biblije Vogue, glumica Tessa Thompson i njezin stilistički tim u dva tjedna promotivne filmske turneje uspjeli su posebno zainteresirati modnu javnost kreiravši neka od najuzbudljivijih izdanja u sezoni ljetnih blockbustera.