HOĆETE LI IH NOSITI?

Omražene crocsice nikad nisu bile glamuroznije

05.03.2017 u 02:29

  • +21

Revija Christophera Kanea

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Na londonskom Tjednu mode dizajner Christopher Kane privukao je pozornost ne samo predimenzioniranim vestama i večernjim haljina s kratkim rezanim detaljima već i neobičnim izborom obuće – omraženim crocsicama u kojima su manekenke paradirale po modnoj pisti

Kane je u Londonu s novom kolekcijom predstavio i svoju novu suradnju s Crocsom, brendom koji je originalno dizajnirao cipele za brod koje su s vremenom prihvatili svi koji prednost daju udobnosti, a malo manje estetskom dojmu.

Za deseti rođendan brenda pod vlastitim imenom Christopher Kane odlučio je omraženu, ali i obožavanu obuću pretvoriti u glamurozan modni dodatak. Odabrao je crocsice u zemljanim tonovima te sivim i plavim nijansama i ukrasio ih blještavim kamenčićima u raznim bojama, a te glamurozne verzije moći će se uskoro i kupiti.


Kane se potrudio omraženoj obući dati modni kredibilitet, a hoće li u tome uspjeti, pokazat će vrijeme. Ne tako davno nemogućim se činilo da ćemo poznate i zaklete zaljubljenice u modu viđati u birkenstockicama ili da će svoje verzije ove udobne anatomske obuće lansirati i najluksuznije modne kuće poput Celine.

Činjenica je da trend ružne obuće ciklički kruži i svako toliko vraća se u modu, a trenutačno smo očito u fazi kad su neugledne cipele itekako poželjne. Birkenstock, Tevas, borolete ili flatformice vladaju ove godine modnim kombinacijama, a hoće li neugledne crocsice postati in, vidjet ćemo uskoro.

Nedavno ih je u svom modnom editorijalu imao američki Teen Vogue, a nosili su ih i manekeni na tjednu muške mode u srpnju. Budući da je Kane omiljen dizajnerski izbor poznatih i fashionistica, možda ćemo uskoro gledati street style kombinacije s glamuroznim verzijama omraženih crocsica. I zaključiti da možda ipak ne izgledaju tako loše…

Just take a moment for @christopherkane #christopherkane ??????

A video posted by yasminsewell (@yasminsewell) on