BEZVREMENSKI KLASIK

Omiljeni modni dodatak Jackie Kennedy veliki je hit ovoga ljeta

12.06.2018 u 06:42

Bionic
Reading

Ukoliko tragate za cool modnim dodatkom ovoga ljeta, onim kojim ćete unijeti chic element u svoje stajlinge, nećete pogriješiti ako se odlučite za efektne svilene šalove ležerno zavezane oko glave, kakve je s puno stila nosila modna ikona Jackie Kennedy

Statement šalovi vratili su se ove sezone u velikom stilu, a fashionistice se nikako ne mogu zasititi ovog bezvremenskog accessoirea.

  • +3
Marame - vrući hit koji će preplaviti ulice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bez obzira nosili ga u boho stilu ili na damski način, onako kako je to radila Jackie (uz neizbježne sunčane naočale), izgledat ćete kao da ste sišli s modne piste.

Jedna od najpopularnijih prvih dama svih vremena, koja je svojim profinjenim stilom stvarala i mijenjala trendove, obožavala je šalove s potpisom talijanske kuće Valentino, a oni su kasnije postali njezin zaštitni znak, kombinirajući ih uz suknje, T-shirt majice i suknje gipsy kroja ili neprolazni klasik LBT (little black dress) - malu crnu haljinu.

Šareni svileni šalovi pričvršćeni ispod brade, oko vrata ili čak nemarno prebačeni preko torbica ili ponovno modernih cekera od slame opet su in, a viđeni su i u kolekcijama kuće Gucci.

Šalovi su i vrlo praktična stvar ako imate loš dan za frizuru, a sjajno će začiniti ljetne stajlinge, poput npr. trendi topa golog ramena, lepršave maksi suknje i espadrila.

Jeste li spremni za ovaj novi/stari trend?