MODNA IKONA

Zbog Meghan Markle svi kao pomahnitali kupuju ove komade

08.06.2018 u 14:41

Bionic
Reading

Kako se bližio datum kraljevskog vjenčanja godine, svi su sa zanimanjem pratili što od odjeće nosi Meghan Markle. Bivša glumica postala je modni uzor i prije nego li je postala članicom kraljevske obitelji, a tomu u prilog svjedoči činjenica da su žene diljem svijeta poludjele za svime što Meghan odjene

Posebna halabuka digla se oko nekih komada odjeće i modnih dodataka koje je Meghan nosila tijekom službenih pojavljivanja. Prema podacima web shop stranice Poshmark, potražnja za određenim komadima koji su viđeni na Meghan Markle drastično je skočila.

Najtraženiji artikl među njima je Guccijeva Dionysus Mini torba, koju je Meghan nosila na prijemu u Kraljevskom aeronautičkom društvu u Londonu. Potražnja za torbom skočila je za 214 posto nakon što se ona u travnju pojavila u stajlingu upotpunjenim ovim trendi Guccijevim modelom, čija je cijena oko 5260 kuna.

Drugi najtraženiji komad čija je prodaja, nakon što se Meghan pojavila u njemu, skočila za 193 posto je bež kaput na vezanje Mai kanadskog brenda Mackage, koji je nosila tijekom službenog posjeta Irskoj u ožujku ove godine. Elegantni kaput, čija je cijena oko 4700 kuna, rasprodan je u rekordnom roku od Meghanina pojavljivanja u javnosti, a sada je ponovno dostupan u svim veličinama.

  • +17
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Također, jedan od najpriželjkivanijih komada koji je viđen na Meghan Markle je torba Small Darley s potpisom britanskog brenda Mulberry. Prodaja ove torbe skočila je za 95 posto nakon što ju je u ožujku na misnom slavlju u Westminsterskoj opatiji nosila sadašnja vojvotkinja od Sussexa. Tamnoplava torbica ponovno je dostupna po cijeni od 4630 kuna.

  • +9
Meghan Markle i kraljica Elizabeta II Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Posljednji, ali ne i najmanje važan odjevni komad za kojim luduju Meghanine obožavateljice diljem svijeta je Burberryjev kaput tartan uzorka koji je nosila tijekom službenog posjeta Škotskoj u veljači ove godine. Prodaja je od tog trenutka porasla za 80 posto, a kaput je, unatoč tome što je prošlo četiri mjeseca otkako je viđena u njemu, kao i cijeni od 16.800 kuna, još uvijek rasprodan.

  • +15
Meghan Markle i princ Harry u posjetu Škotskoj Izvor: Profimedia / Autor: N.N.