OPET SENZACIONALNA

Glamurozna odvjetnica: Lijepa Amal Clooney je oličenje elegancije

08.06.2018 u 11:12

Bionic
Reading

Odvjetnica za ljudska prava Amal Clooney bez sumnje je jedna od najbolje odjevenih dama, a svako njezino pojavljivanje na crvenom tepihu ne prolazi nezapaženo

Iako na 46. dodjeli Life Achievement Award u organizaciji Američkog filmskog instituta nije nedostajalo slavnih uzvanica, zadivljeni su pogledi pratili Amal Clooney, suprugu holivudske legende Georgea Clooneyja, koja je plijenila poglede u kreaciji kao stvorenoj za njezinu besprijekornu figuru.

Premda je ovogodišnje izdanje nagrada Life Achievement bilo posvećeno liku i djelu Georgea Clooneyja, njegova supruga je bila zvijezda crvenog tepiha.

  • +13
George i Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Pradina haljina bez naramenica i asimetričnog kroja u nježnoj ružičastoj nijansi bila je pun pogodak, naglasivši vitke noge tamnokose Britanke libanonskih korijena.

Zlatne sandale s remenčićima i clutch odlično su zaokružili outfit atraktivne 40-godišnjakinje, a kao i obično, ostatak stajlinga bio je bez greške: crveni ruž i frizura s blagim valovima dostojna holivudske dive.

  • +20
Courtney Cox i Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ništa manje elegantan nije bio ni šarmantni George Clooney u crnom odijelu i s leptir-mašnom, kojem se osim supruge pridružio otac Nick, inače novinar.

Kako se pisalo, Amal se u posljednje vrijeme jako zbližila s Meghan Markle, suprugom princa Harryja, a prelijepa odvjetnica bila je i gošća na kraljevskom vjenčanju te je sve očarala u prekrasnoj haljini boje senfa koju potpisuje proslavljena britanska dizajnerica Stella McCartney.

Osim Clooneyjevih, događanju su nazočile Jennifer Aniston, Courteney Cox, Cindy Crawford, Julianna Margulies, Cate Blanchett, Anna Kendrick, Laura Dern, Jane Seymour, Diane Keaton i dr.