POPUT PRINCEZE DIANE

Odijevanje iz osvete: Stajlinzi Meghan Markle na oproštajnoj kraljevskoj turneji bili su 'pomno isplanirani'

14.08.2020 u 10:06

Bionic
Reading

Ponekad moda govori više od riječi, a za vrijeme svojih posljednjih kraljevskih angažmana s princom Harryjem u ožujku, bivša američka glumica Meghan Markle imala je jasnu modnu strategiju

Britanski novinar Omid Scobie i televizijska producentica Carolyn Durand, u svojoj novoj knjizi 'Finding Freedom' raspravljaju o najpamtljivijim izdanjima Meghan Markle na posljednjim kraljevskim angažmanima prije početka njezina povratka u SAD i početka novog zajedničkog života s princom Harryjem i sinom Archiejem.

  • +2
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Doug Peters / PA Images / Profimedia

'Fotografije Meghan Markle i princa Harryja ispod kišobrana prilikom dolaska na jedno od svečanih događanja postale su viralne diljem svijeta. Iako je kiša bila čista slučajnost, samouvjeren dolazak Meghan Markle u Mansion House, službenu rezidenciju londonskog gradonačelnika, u plavoj haljini s potpisom Victorije Beckham bio je pažljivo isplaniran', navode autori spomenute knjige, dodavši kako je njezin vizažist, Daniel Martin, prilikom kreiranja njezinog make-upa za ovo pojavljivanje u javnosti u šali izjavio kako je Meghan iz britanske kraljevske obitelji morala 'izaći sa bljeskom'.

  • +12
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Justin Goff / Goff Photos / Profimedia

Uz plavu haljinu s potpisom Victorije Beckham u kojoj se pojavila na dodjeli nagrada Endeavour Fund, 39- godišnja vojvotkinja od Sussexa okretala je glave u crvenoj haljini brenda Safiyaa na glazbenom festivalu Mountbatten modno se uskladivši sa suprugom, britanskim princom Harryjem.

Za svoj posljednji kraljevski angažman ova bivša američka glumica odabrala je svijetlozelenu haljinu dizajnerice Emilie Wickstead i odgovarajući šešir dizajnera Williama Chambersa prilikom dolaska u Westminstersku opatiju, a u to vrijeme ugledni magazin Vanity Fair njezin modni odabir okarakterizirao je kao 'vrhunski potez u odijevanju iz osvete' usporedivši ga s danas kultnom malom crnom haljinom koju je tragično preminula princeza Diana nosila 1994. godine nakon što je njezin bivši suprug, britanski princ Charles, na nacionalnoj televiziji priznao svoju bračnu nevjeru.