FENSI ŠMENSI

Od jutra do večeri: Ovo su najbolje frizure za vesele blagdanske dane

14.12.2017 u 13:09

Bionic
Reading

Tportalov modni kritičar i stilist Boris Banović bacio se u potragu za idealnim novogodišnjim lookom i pronašao dvije efektne frizure koje su gotove u svega nekoliko minuta, a najbolje od svega to je što ih možete napraviti i kod kuće. Za potpun efekt ne zaboravite dodati šljokice oko očiju i spremni ste za najiščekivaniji tulum u godini!

Vjerujemo kako je prvo što padne na pamet mnogim ženama na spomen Nove godine to što će odjenuti i kakvu će frizuru odabrati. Ne kaže se bez veze 'kako uđeš u novu godinu, takva će ti biti cijela godina', zato valja zablistati od glave do pete i u 2018. ući sa stilom.

Stoga je tportalov modni kritičar i stilist Boris Banović posjetio jedan poznati zagrebački frizerski salon u potrazi za idealnim novogodišnjim lookom

Odlična baza za sve frizure su valovi jer se lako prilagođavaju dnevnim i večernjim varijantama te je njima podjednako lako postići poslovni i svečani izgled.

Fensi šmensi - najbolje novogodišnje frizure Autor: tportal.hr

Vlasnica salona Martina Topčić osmislila je dvije blagdanske frizure idealne za blagdanske proslave. Ako uskoro planirate na božićni domjenak, onda je odlično rješenje razbarušena pletenica koja se stapa s opuštenim valovima, a gotova je u svega nekoliko minuta.

Pripazite da dnevni make up ipak bude nešto umjereniji od večernjeg, a za proslavu Nove godine dajte si oduška jer je ipak riječ o najiščekivanijem tulumu u godini.

  • +2
Osvježavajuće make up inspiracije za sve prigode Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Transformacija iz dnevnog u večernji look gotova je u svega pet minuta ako ste prethodno kosu uvili u valove. Visoki kovrčavi rep izgledat će glamurozno, a idealan je i za plesanje do ranih jutarnjih sati.

Ako ste u potrazi za cipelama koje će podignuti i najdosadniji stajling, svakako zavirite u našu galeriju i otkrijte što se nudi u trgovinama.

  • +97
Cipele koje će podignuti i najdosadniji stajling Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Kada su frizura i šminka gotove, preostaje vam samo da uskočite u svoju novogodišnju haljinu i uživate u odbrojavanju. Neka 2018. bude vaša godina!