zašto je toliko popularna?

Evo koju korejsku kozmetiku najradije biraju Hrvatice

29.05.2017 u 12:30

Bionic
Reading

Nije tajna to da je korejska kozmetika jedna od najcjenjenijih u svijetu zahvaljujući inovativnim, organskim sastojcima koji su blagonakloni prema koži i brišu znakove starosti brže nego bilo koji drugi preparati na tržištu. Koje korejske preparate Hrvatice najradije biraju te kakva se sve korejska kozmetika može pronaći na domaćem tržištu, saznajte u intervjuu tportalova modnog stručnjaka Borisa Banovića

Korejska kozmetička industrija jedna je od najinovativnijih i najcjenjenijih u svijetu zahvaljujući organskim sastojcima koji se koriste u proizvodnji preparata za njegu kože.

Korejski kozmetički preparati poznati su po inovativnim sastojcima koji se rijetko mogu pronaći na tržištu, poput puževe sluzi, magarećeg mlijeka ili bijelog tartufa. S BB kremama započela je globalna popularnost korejske kozmetike, a zahvaljujući blagom učinku koji ima na kožu, vrlo brzo se ovakav pristup proizvodnje kozmetike proširio i u ostale dijelove svijeta.

Modni stručnjak i stilist Boris Banović predstavio je u svojem videoblogu 'Fensi šmensi' samo dio ponude korejske kozmetike koja se može pronaći na hrvatskom tržištu. Najtraženiji proizvod među Hrvaticama su pamučne sheet maske za lice natopljene serumom za oporavak kože, koje se mogu nositi u svim prilikama, bez straha da ćete uprljati odjeću.

Korejska kozmetika ne sadrži štetne supstance pa je pogodna i za mladenačku kožu, a najbolji odabir za problematičnu kožu tinejdžera su pilinzi koji mjehurićima kisika izvlače nečistoće iz pora. Više o korejskoj kozmetici pogledajte u intervjuu Borisa Banovića.

Fensi šmensi - korejska kozmetika Autor: YouTube/Tportal