FENSI ŠMENSI

Boris Banović savjetuje kako nositi šljokice: 'Drage dame, oprez!'

30.11.2017 u 14:25

Bionic
Reading

Stilist i modni kritičar Boris Banović, otkrio je nekoliko korisnih modnih savjeta za sve one koje blagdanske svečanosti ne mogu zamisliti bez neizbježnih šljokica

Unazad nekoliko sezona, šljokice su apsolutni 'must have', redovito ih u svoje kolekcije uvrštavaju i poznate modne kuće.

  • +4
Slavni u šljokicama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Boris Banović nam je u svom videu dao nekoliko odličnih trikova kako ne bismo pretjerali s popularnim sjajuckavim tkaninama. Makeover je napravio sa svojim brandom Boris Banović, te Heidi Klum za Lidl i Aldom.

'Bez šljokica ne mogu se zamisliti večernje kombinacije, mada ih mnoge zaljubljenice u modu rado nose i u dnevnim prigodama. Neke su ih dame počele nositi čak i kad idu na plac. Sve je u balansu. Zato drage dame, oprez! Haljine od šljokica savršene su za neki večernji izlazak ili koktel party, a tokom dana svedite ih radije na detalje. Šljokice se sjajno slažu s npr. plišem pa ako iskombinirate top od šljokica s plišem i štiklama od ove tkanine, kreirat ćete savršen outfit u kojem nećete biti nezapaženi', kaže Boris Banović.

Što još savjetuje pogledajte u našem videu.