TOPLI LJUDI

Od brojnih osobina zbog kojih obožavamo horoskopske Rakove izdvojili smo neke najvažnije

04.07.2020 u 07:55

Bionic
Reading

Iako ih nije lako upoznati jer se zatvaraju u svoju ljušturu koja ih štiti od razočaranja, Rakovi su divni i topli ljudi koje je dobro imati na svojoj strani, a ovo su osobine zbog kojih ih toliko volimo

Odanost

Rakovi se ne otvaraju lako pred drugima, no onaj kome pođe za rukom pridobiti njihovo povjerenje, stječe njihovu potpunu odanost. Za ljude koje vole spremni su sve napraviti i biti stalno na raspolaganju. Obitelj i prijatelj znaju da se mogu uvijek osloniti na njih.

Empatija

Rakovi istinski osjećaja tuđa stanja suosjećaju s onima koji prolaze kroz teškoće. Ponekad toliko snažno proživljavaju tuđu bol da je osjećaju kao svoju. Zato rado pomažu drugima, no trebaju paziti da netko ne pokuša iskoristiti njihovu dobronamjernost i toplo srce.

Brižnost

Rakovi se vole brinuti za druge. U prirodi im je paziti da su svi oko njih sretni i zadovoljni. Istinski su ponosni ako mogu na bilo kakav način tome doprinijeti. Obiteljski su tipovi koji se izvrsno snalaze u roditeljskoj ulozi.

Šesto čulo

Imaju razvijeno šesto čulo koje im pomaže izbjeći prepreke i zamke. Brzo čitaju ljude i situacije pa ih je teško prevariti. Često na temelju intuicije donose odluke koje su drugima nejasne, no koje se pokažu ispravnima.

  • +10
Margot Robbie je Rak, rođena je 2. srpnja 1990. Izvor: EPA / Autor: RICCARDO ANTIMIANI

Zaštitnički su nastrojeni

Prema ljudima koje vole zaštitnički su nastrojeni, ponekad i previše. Spona koja ih veže s obitelji i prijateljima toliko je jaka da su spremni učiniti sve kako bi zaštitili one koje vole, pa čak i ako se to kosi s njihovim moralnim ili etičkim uvjerenjima.

Romantičnost

U ljubavi su iznimno topli i nježni. Iako im je potrebno vremena da se opuste, kada se otvore, postaju divni i požrtvovni partneri koji voljenom stalno iskazuju ljubav romantičnim gestama i poklonima. Kao ljubavnici su senzualni i podantni pa je s njima pravi užitak voditi ljubav.