VOLE MIRNA DRUŽENJA

Nisu za partijanje: Ova horoskopska četvorka najviše izbjegava bučne i masovne zabave

07.06.2020 u 13:10

Bionic
Reading

Dok neki znakovi žude za burnim i bučnim provodima koja nude brojne prilike za upoznavanje uz obilje jela i alkohola, ima i onih koji se najradije druže s bliskim ljudima u mirnijem, tišem ozračju s prigušenim svjetlima

Jarac

Klone se gužvi i masovnih slavlja. Osjećaju se nelagodno u krcatoj diskoteci ili razvikanom noćnom klubu. Najradije su s ljudima koje dobro poznaju i s kojima mogu biti prirodni. Njihov idealan izlazak uključuje posjetu mirnoj kavani, restoranu ili jazz baru, gdje uz kvalitetnu svirku mogu voditi intimne ili intelektualne razgovore.

  • +4
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevica

Groze se skandala i scena pa izbjegavaju okupljanja koja se vrte oko velike potrošnje alkohola. Vole mirna i kulturna druženja uz ugodno čavrljanje i upoznavanje zanimljivih i obrazovanih ljudi. Za njih su vrhunac zabave kino, večera ili koktel s tihom glazbom koja ne zahtijeva nadvikivanje sa sugovornicima.

  • +6
Ashley Roberts je Djevica, rođena je 14. rujna 1981. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rak

Najbolje se osjećaju u društvu najmilijih. Najsretniji su kad su okruženi ljudima koje vole, po mogućnosti u nečijem toplom domu ili u hotelskom separeu. U optimalnom scenariju organiziraju večeru, pozovu nekoliko najbližih ljudi i uz obilje fine hrane i pokoju bocu vina vode ugodne i tople razgovore.

Selena Gomez je Rak, rođena je 22. srpnja 1992. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Škorpion

Nisu pobornici velikih i ludih slavlja, osim u mladosti, kada su pohotni i raspojasani. U tulumima vide sjajnu priliku za udovoljavanje niskim strastima kao što su eksperimentiranje s alkoholom, drogama i neobuzdanim erotskim igricama. U zrelijoj dobi postaju mirniji, povučeniji i najskloniji provoditi vrijeme s ljubavnim partnerom ili najboljim prijateljima.

  • +8
Matthew McConaughey je Škorpion, rođen je 4. studenoig 1969. Izvor: EPA / Autor: GUILLAUME HORCAJUELO