VEĆ OD 49 EURA

Od 3. lipnja direktni letovi Lufthanse za Berlin

26.04.2012 u 12:14

Bionic
Reading

Od 3. lipnja Lufthansa uvodi direktne letove prema Berlinu iz Zagreba, Dubrovnika, Splita i Zadra čime će, po prvi puta, direktno povezati Hrvatsku s njemačkom metropolom

Karte za direktne letove prema Berlinu mogu se kupiti već danas, a atraktivnosti ove ponude doprinosi cijena karata od 49 eura za jedan smjera, u koju su uključene takse i pristojbe.

Direktni letovi zrakoplovima Airbus A320 i Airbus A319 uključuju standardnu ponudu pića i snacka te skupljanje putnih milja unutar najvećeg zrakoplovnog loyalty programa u Europi, 'Miles&More'. Svi letovi uključivat će Poslovnu i Ekonomsku klasu.

Kako bi animirala još više inozemnih gostiju, Lufthansa surađuje s brojnim atraktivnim institucijama s područja kulture, mode i gastronomije. U sklopu programa +Be local prikazom ukrcajne propusnice, kod partnera Lufthanse ostvaruje se pravo na posebne popuste i druge pogodnosti. Svaki se mjesec osiguravaju nove pogodnosti što je ujedno i dodatna motivacija za posjet europskoj prijestolnici.

Berlin je najveći, ujedno i glavni grad Njemačke te drugi po veličini grad Europske unije. Berliner krafna, Branderburška vrata, Zlatni medo, samo su neki do simbola europske metropole koaj svake godine privlači sve veći broj turista. S više od 8.2 milijuna posjetitelj u 2010. godini, Berlin je jedna od najpopularnijih destinacija u Europi te treći najpopularniji grad-domaćin brojnih konvencija i izložbi.