za postizanje većeg standarda osobne higijene

Novo normalno donosi i nove trendove u interijerima

01.10.2020 u 10:20

Bionic
Reading

Beskontaktna dezinfekcija – preporuka i potreba

Iako je prošlo već nekoliko mjeseci od lockdowna, epidemiološke mjere nas podsjećaju kako trenutno živimo u svakodnevnici, popularno nazvanoj “novo normalno”.

Takva svakodnevnica rezultira nizom stvari koje nas podsjećaju što se događalo prije nekoliko mjeseci, posebno kada je riječ o novim pravilima ponašanja i procedura koje se ponajviše odnose na poslovne i javne objekte i dezinfekciju - riječ koja je, složili bi se mnogi, zasigurno najčešće korištena u ovoj 2020. godini.

I dok mnogi još uvijek ne znaju odakle krenuti i kome se obratiti, mi smo otkrili kako do većeg standarda higijene, odnosno, čime odgovoriti na nove izazove svih tvrtki.

Bilo da je riječ o domaćinstvima, školama, ili pak javnim ustanovama, kompanija LabStore™ osmislila je rješenja u vidu raznih proizvoda za dezinfekciju ruku i obuće koji su najčešći mediji za prenošenje virusa.

Riječ je o profesionalnim rješenjima za čišćenje i dezinfekciju u svim segmentima života, s posebnim naglaskom na poslovni i javni sektor.

LabStore™ je robna marka tvrtke Lab d.o.o. koja je dio Alter media grupacije s gotovo 20 godina uspješnog poslovanja u Hrvatskoj, Sloveniji, Mađarskoj, Italiji, Srbiji, Bosni i Hercegovini i Makedoniji. LabStore™ okuplja tim motiviranih i energičnih stručnjaka s misijom pružanja profesionalne podrške klijentima za sva pitanja vezana uz dezinfekciju i čišćenje.

U situacijama kao što je borba protiv COVIDA_19, važno je očuvati zdravlje ljudi i zdravo poslovanje tvrtki. LabStore™ to čini kroz implementiranje preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za postizanje većeg standarda osobne higijene i higijene prostora u kojima boravimo i obavljamo svoje poslove. U nadolazećem razdoblju standard higijene posebno je važan u sektoru ugostiteljstva, sportskim klubovima, javnom i poslovnom sektoru.

Posebno su popularni Purytas uređaji za beskontaktnu dezinfekciju ruku i Purytas dezinfekcijske barijere - otirači sa specijalnim barijerama za dezinfekciju obuće. Ti proizvodi pružaju visok stupanj sigurnosti.

Uređaje za beskontaktnu dezinfekciju ruku moguće je fiksirati na zid ili različite pregrade, a može se koristiti i kao samostojeći uređaj pomoću stolnih ili podnih stalaka.

Glavna i jedinstvena te izrazito popularna stavka svih uređaja je da u njih možeš staviti bilo koji tekući dezinficijens, čime je njihova primjena i korištenje izrazito lakša nego kod ostalih takvih i sličnih uređaja. Njihovu kvalitetu garantira osiguran servis i jednogodišnje jamstvo.

Kada je riječ o otiračima, svakako neobičnom dezinfekcijskom predmetu, LabStore™ u svojoj ponudi ima dvije vrste otirača.

Specijalni otirač napravljen je od visoko izdržljive gumene smjese otporne na oštećenja, što ga čini pogodnima za korištenje u prostorima s velikim protokom posjetitelja.

Posebno je popularan Purytas specijalni dekontaminacijski otirač za dezinfekciju obuće s baktericidom koji je napravljen od ekološkog ljepila na bazi vode i otporan na temperaturu do 80 stupnjeva.

Stoga, pridržavaj se preporuke, poslušaj tuđe i naše savjete i zaštiti se sigurnim proizvodim i sredstvima za dezinfekciju koje možeš pronaći na Bazzaru.