MREŽASTA RASKOŠ

Nosiva od ureda do plaže: Ova suknja je najsenzualniji trend sezone

09.06.2023 u 06:05

Bionic
Reading

Suknja se pokazala idealnim komadom za nošenje od jutra do mraka, a u moru trendovskih modela, poput onih od trapera ili cargo s praktičnim džepovima, na modnoj sceni sada se ističu verzije od mrežastih tkanina

Viđene na pistama, a potom i ulicama svjetskih prijestolnica mode, mrežaste suknje kao tipičan odabir za plažu ove sezone poprimile su urbanu notu.

Jedne od najvećih street style zvijezdi današnjice dokazuju da su savršene za sve prilike - od plaže, nošene s kupaćim kostimom ispod njih, preko ureda, s dodatkom sakoa, ili u casual stajlinzima s bijelom košuljom. S različitim odjevnim komadima u kombinaciji, mrežasta suknja dobiva sasvim novu dimenziju, a da je riječ o mikro trendu sezone, dovoljno govori bogata i raznovrsna ponuda na policama trgovina.

Poput dizajnerskih brendova, mrežaste suknje ove sezone nude poznati lanci trgovina uličnom modom po znatno pristupačnijim cijenama. Kada govorimo o bojama ovih senzualnih suknji, u trendu su one koje će najbolje istaknuti preplanuli ten u ljetnim mjesecima, poput bež, crne, pa sve do crvene ili narančaste.

  • +3
Mrežaste suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: promo