KAKO IM ODOLJETI?

Ležerne haljine koje pristaju svakoj figuri i dobi, a ovo su najljepši modeli sezone

03.06.2023 u 20:33

Bionic
Reading

Prepoznatljivog kroja, kaftani pristaju različitim figurama, a njihova udobnost i svestranost ono je što ih čini idealnim odabirom u ljetnoj sezoni

Ako ste u potrazi za lepršavom haljinom koja će biti vaš modni saveznik prilikom ljetnih vrućina, nećete pogriješiti odabirom kaftan haljine s dugom i bogatom poviješću.

Njihovu glavnu karakteristiku čini širok i ravan kroj s podjednako širokim rukavima, a - ovisno o modelu - moguće ih je prilagoditi tijelu uz dodatak pojasa.

  • +8
Kaftan haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Kaftan haljine pristaju svakoj baš svakoj dobi i figuri te kombiniraju najbolje od oba ta svijeta u smislu elegancije i udobnosti.

Tunike ili kaftani ispunjavaju sve zahtjeve, darujući fluidnost pokreta. Obično imaju široke izreze i široke rukave, što pruža dodatnu svježinu i zaštitu u sunčanim danima. Poput prirodnog klima-uređaja, propuštaju svaki nalet vjetra, istovremeno osiguravajući ležeran ili elegantan izgled, ovisno o načinu stiliziranja.

Dobro je poznato to da su bezbrojne mogućnosti stiliziranja ovih haljina. S lakoćom se kombiniraju s različitim remenima, sandalama, nakitom i torbama koji personaliziraju stil, ovisno o trenutku i okruženju.

Vrste kaftan haljina koje su ovog ljeta u modi

Pokazivanje nogu je in, a kratke verzije ove zahvalne haljine pokazat će se punim pogotkom. Osim toga, njihov tipični A-kroj u kombinaciji s tom dužinom učinit će da izgledate višima.

Na police trgovina i ove sezone ne prestaju stizati laskave verzije kaftan haljina. Dužine su midi i obično ih krase upečatljivi printovi, što ih nerijetko čini dobrim odabirom za svečane prigode.

Tu su i tipične kaftan haljine od poluprozirnih materijala za odlazak na plažu, a posebno atraktivni primjerci i ove sezone stvoreni su od prozračnih materijala lana ili svile. U usporedbi s prošlogodišnjim modelima u znaku neutralnih boja, ove sezone dominiraju vibrantne nijanse žute, ljubičaste ili zelene.