NICOLA PELTZ

Njezina vjenčanica iz snova osvojila je Vogue, a ovako izgleda iz svih kutova

11.04.2022 u 09:42

Bionic
Reading

Višednevna zabava na Floridi u režiji bogate nasljednice Nicole Peltz i 23-godišnjeg Brooklyna Beckhama finalizirana je vjenčanjem na kojoj je mladenka blistala u zadivljujućoj vjenčanici, a koju je javnosti pobliže predstavila modna biblija Vogue

Vjenčanje koje je mladi par zbog pandemije koronavirusa odgađao dvije godine ovoga vikenda napokon je održano na imanju obitelji Peltz koje se nalazi uz morsku obalu na Floridi.

Pred 300-ak uzvanika, 27- godišnja Nicola Peltz izrekla je sudbonosno ‘da’ nasljedniku Beckhamovih u bajkovitoj vjenčanici dugih rukava s potpisom talijanske modne kuće Valentino.

O procesu njezinog nastanka mladenka se uz modnu stilisticu Leslie Fremar raspričala za britanski Vogue, a koji je detalje s vjenčanja godine dočarao ekskluzivnim intervjuom i fotografijama.

Vjenčani izgled Nicole Peltz kulminacija je jednogodišnjih razgovora s timom kreativnog direktora Valentina Pierpaola Picciolija, dva putovanja u sjedište brenda u Rimu i dvije probe vjenčanice u SAD-u (glavne krojačice čak su otputovale u Miami kako bi se uvjerile da je svaki detalj besprijekoran na veliki dan ). ‘Bilo je to vrhunsko couture iskustvo’, kazala je Fremar o odabiru elemenata iz raznih skica, tkanina i vezova za stvaranje Nicoline haljine iz snova.

‘Njezina jednostavnost je veličanstvena. Nismo imali potrebu pretjerano detaljizirati haljinu da bismo postigli njezinu veličinu, pa smo na kraju eliminirali vez. Umjesto njega dodali su francusku čipku na ručno izrađene rukavice i izvrstan šlep koji sjedi preko haljine i ukrašava je kao umjetničko djelo’, izjavila je mladenkina stilistica za Vogue.

Nicolina frizura i šminka bili su oda izgledu Claudije Schiffer iz 90-ih, a odluka o njemu donijela je sa svojim dugogodišnjim glam timom Kate Lee i Adirom Abergelom, nakon testiranja različitih frizuri u njezinom stanu gdje je preko glave stavljala majicu koja je oponašala veo.

  • +43
Vjenčanje Nicole Peltz i Brooklyna Beckhama Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia