DOLAZI IZ IMUĆNE OBITELJI

Ovo je Nicola Peltz, bogata nasljednica zbog koje je Brooklyn Beckham morao potpisati predbračni ugovor

08.04.2022 u 06:43

Bionic
Reading

Ova 27-godišnja nasljednica bogatog američkog poduzetnika Nelsona Peltza u subotu će postati dio obitelji Beckham. Udaje se za Brooklyna Beckhama, najstarijeg sina Davida i Victorije. Znamo da se okušala u modelingu i glumi, a iako je tek na početku svojih poslovnih pothvata, Nicola Peltz na svom bankovnom računu ima oko 65 milijuna dolara

Sutra se očekuje spektakularno vjenčanje mlade američke nasljednice Nicole Peltz i Brooklyna Beckhama. Sama ceremonija održava se u Palm Beachu na Floridi, na imanju obitelji Peltz vrijednom 124 milijuna dolara. Jedna je to od impozantnih nekretnina na tim prostorima, a prostire se na više od 4000 kvadrata te je smještena tik uz ocean.

I dok je najstarije dijete obitelji Beckham dobro poznato javnosti još od najranijeg djetinjstva, o 27-godišnjoj Nicoli do veze s najstarijim sinom Beckhamovih nije se puno toga znalo.

Evo tko je zapravo Nicola Peltz

Nicola je jedno od ukupno osmero djece ultrabogatog američkog poduzetnika Nelsona Peltza iz njegova braka s nekadašnjom manekenkom Claudijom Heffner, a on traje punih 37 godina. Prethodno je Nelson dva puta bio u braku, ali u javnosti nisu dostupne informacije o tome tko su njegove bivše supruge.

Otac buduće mladenke vrlo je moćan biznismen te je godinama mudro ulagao i širio svoje poslovno carstvo. Danas je njegova vrijednost procijenjena na 2,3 milijarde dolara. Nelson je predsjednik američkog lanca brze hrane The Wendy's Company i član odbora američkog diva za distribuciju hrane Sysco. Također je investirao u tvrtke kao što su Heinz, Domino's Pizza, Tiffany & Co. i tvrtku za proizvodnju pića Snapple.

Osim veličanstvenog imanja na Floridi, obitelj Peltz posjeduje brojne druge nekretnine na području SAD-a. Vlasnici su vile u gradiću Bedfordu u predgrađu New Yorka, inače omiljenom dijelu Zapadne obale svih zvijezda i milijardera, a koja ima čak 27 spavaćih soba. Imanje navodno ima i klizalište za hokej na ledu i jezero.

Svojoj odrasloj djeci Nelson je osigurao dom, pa je tako nedavno uručio ključeve nove kuće i Nicoli. Kupio joj je nekretninu na Beverly Hillsu, vrijednu 14 milijuna dolara, u kojoj sada živi s budućim suprugom Brooklynom.

Kako bi se zaštitilo bogatstvo njezine obitelji, Brooklyn i zaručnica Nicola potpisali su još prije dvije godine predbračni ugovor. Tada je naime bila zakazana svadba, no zbog pandemije održat će tek 9. travnja.

Nicola Peltz pokušava se probiti na američku scenu

Iako joj novac nije prioritet te ga ima na bacanje, Nicola marljivo radi na tome da i sama postigne nešto u životu. Željna je slave pa se još 2006. okušala u glumi. Imala je malu ulogu u filmu ‘Deck the Halls’ uz bok Dannyju DeVitu. Osim toga, od 2013. do 2015. glumila je u seriji ‘Bates Motel’, a pripala joj je i uloga Tesse Yeager u filmu ‘Transformers: Age of Extinction’ iz 2014., u kojem je igrala kćer Marka Wahlberga. Okušala se i kao model, a sa svojih 170 centimetara visine, vitkim tijelom i dugom plavom kosom idealan je odabir brojnih modnih agenata. Pojavila se, osim toga, u brojnim glazbenim spotovima.

  • +4
Nicola Peltz Izvor: Profimedia / Autor: Jamie McCarthy / Getty images / Profimedia

Prije Brooklyna ljubila je brojne poznate dečke

Brooklyn je uspio zarobiti njezino srce te će je uskoro odvesti pred oltar, no prije njega Nicola je ljubila brojne javnosti poznate momke. Hodala je s Justinom Bieberom, koji je u nju bio ludo zaljubljen te se htio skrasiti baš s njom. Međutim veza nije dugo trajala.

Nakon njega pala je na modela Anwara Hadida, brata slavnih sestara Gigi i Bele Hadid. Nije odoljela ni muzičaru Paulu Kleinu, s kojim je prekinula nekoliko mjeseci prije no što je upoznala Brooklyna.

Sin slavnog britanskog nogometaša i spajsice upoznao je Nicolu na tulumu povodom Halloweena u listopadu 2019. Neko vrijeme skrivali su se od javnosti, a onda su uslijedili njihovi zajednički dolasci na modne revije i ostala svjetska medijski popraćena događanja. Samo osam mjeseci nakon upoznavanja mladi Beckham kleknuo je i zaprosio zgodnu plavušu.

Obitelj joj je ipak na prvom mjestu

Nije tajna to da je Nicola jako bliska s obitelji i da je uvijek stavlja na prvo mjesto. Činjenica da je tetovirala svoj slogan ‘Family first’ (prvo obitelj) dovoljno govori o tome. Odgajana je u židovskoj obitelji, a i tetovaža joj je na hebrejskom jeziku. Mlada Nicola iznimno je povezana s roditeljima, što dokazuju brojne fotografije na društvenim mrežama, a majku nerijetko naziva svojom najboljom prijateljicom.

Glava obitelji, imućni Nelson Peltz poznat je po tome da vodi miran obiteljski život i vrlo je povučen kada je u pitanju eksponiranje u medijima.

  • +4
Priprema vjenčanja Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia