IMAJU DRUGE PRIORITETE

Mnogi su jedva čekali poziv na vjenčanje godine ali ne i oni: Princ William i Kate Middleton odbili doći na Floridu

10.04.2022 u 17:01

Bionic
Reading

Ovih je dana u Palm Beachu na Floridi cijela svita celebrityja i američkih moćnika, koji su došli slaviti ljubav Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz koji su uplovili u bračnu luku. Na popisu od nekoliko stotina uzvanika našli su se britanski princ William i njegova supruga Kate Middleton, koje su osobno pozvali mladoženjini roditelji David i Victoria Beckham

Na grandioznom imanju obitelji Peltz ovih se dana naveliko slavi. Udala se Nicola Peltz, 27-godišnja kćer bogatog američkog poduzetnika Nelsona Peltza, a njezin odabranik je četiri godine mlađi Brooklyn Beckham. Stoga ne čudi da je na vjenčanje stigao velik broj bogatih i slavnih lica.

Među 300 uzvanika našla su i poznata lica poput Eve Longorije, Serene i Venus Williams, chefa Gordona Ramseya i bivšeg Trumpovog ministra financija Stevena Mnuchina.

zabava na floridi

Slavna lica i američki milijunaši na okupu: Tko je sve bio na vjenčanju Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz

Pogledaj galeriju

Britanski Daily Mail piše da su svoje pozivnice na vrijeme dobili i pripadnici kraljevske obitelji, točnije sam princ William i njegova supruga Kate Middleton. Vojvodama od Cambridgea poziv su uputili mladoženjini roditelji, David i Victoria Beckham. Međutim, upućeni izvori otkrivaju da su William i Kate odbili doći i pristojno se zahvalili na pozivu.

‘William je brzo odgovorio na poziv i pristojno se ispričao što neće doći. Zaželio je mladencima svu sreću u braku i ljubavi’, rekao je neimenovani izvor.

Inače, Beckhamovi su bili počasni gosti na kraljevskom vjenčanju 2011. kada se ženio princ William sa svojom odabranicom Kate Middleton. Isto tako nogometaš i dizajnerica bili su među brojnim slavnim gostima na vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle.

Neki tvrde da su Beckhamovi u čestom kontaktu s Harryjem i Meghan, pogotovo otkako su odselili u SAD, dok drugi uvjeravaju da su David i Victoria zapravo uvijek bili na strani vojvoda od Cambridge te da sun a vjenčanje svog najstarijeg sina pozvali samo njih.