LJEPOTA JEDNOSTAVNOSTI

Njezin styling je pun pogodak, pravi ljetni hit

09.06.2016 u 10:39

Bionic
Reading

Zvijezda serije 'Moderna obitelj' Sarah Hyland zablistala je u jednostavnoj, ali jako efektnoj kombinaciji na filmskoj premijeri novog animiranog hita 'Finding Dory'

U mnoštvu glumačkih zvijezda koje su posudile glas novim animiranim likovima 25- godišnja Sarah Hyland holivudsku premijeru filma označila je u veseloj kombinaciji sačinjenoj od šarene prugaste suknje A-kroja i visoko rezanog topa upečatljive narančaste boje.

Spomenuta kreacija djelo je američkog brenda Alice + Olivia. Šarena suknja midi dužine u kombinaciji s narančastim topom pokazala se punim pogotkom, a cjelokupan izgled mlada je glumica zaokružila zanimljivim štiklama nude nijanse.

Ljetni izgled na crvenom tepihu lijepa Sarah upotpunila je jednostavnom frizurom - konjskim repom iz kojeg su izvirivali pramenovi, dok je osunčani make-up savršeno pratio outfit u ljetnoj maniri.

Zahvaljujući pažljivo složenom stajlingu, Sarah se istaknula na crvenom tepihu, još jednom potvrdivši popularan status odabranih komada. Suknja A-kroja i midi dužine ukrašena mnoštvom raznobojnih prugica trendovski je komad koji laska svakoj figuri.