Philippine Leroy-Beaulieu

Nitko joj ne bi dao 60: Chic Francuskinja dominirala u koži od glave do pete

28.02.2024 u 17:57

  • +2

Philippine Leroy-Beaulieu

Izvor: Profimedia / Autor: LAURENT VU / SIPA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Otkako je svjetsku slavu stekla ulogom marketinške guruice u Netflixovoj seriji 'Emily u Parizu', 60- godišnja glumica Philippine Leroy-Beaulieu postala je nezaobilaznom pojavom na revijama vodećih brendova u svijetu mode

Poput brojnih dama iz svijeta slavnih i modnih influencerica, novu reviju francuskog Saint Laurenta u Parizu obilježila je i Philippine Leroy-Beaulieu.

O njezinim izdanjima na svečanim događanjima posljednjih mjeseci brine stilist Clement Lomellini, čija je slavna klijentica i Carla Bruni Sarkozy koja se također pojavila na reviji Saint Laurenta.

U odnosu na Bruni, koja je izdanjem u radničkom kombinezonu istaknula utilitarističku esetiku, 70- godišnja zvijezda 'Emily u Parizu' zablistala je u koži od glave do pete.

Navedeno je prvenstveno postigla dugim kaputom s karakteristikama balonera, za kakvim posljednjih mjeseci redovito najviše posežu slavne trendseterice.

Materijal kože, kao i nanovo popularnu smeđu boju, istaknula je i dužim rukavicama podebljanim zlatnim narukvicama, dok je odabir obuće pao na klasične salonke.

Slavna Francuskinja od početka siječnja snima novu, četvrtu sezonu serije 'Emily u Parizu' koja se na Netflixu očekuje krajem godine.