Philippine Leroy-Beaulieu

Blista u 60-oj: Chic Francuskinja servirala 'tihi luksuz' u ulozi modela

07.11.2023 u 14:35

Bionic
Reading

Nakon što je osvojila gledatelje serije 'Emily u Parizu' ulogom marketinške guruice Sylvie Greateau, poznata Francuskinja uživa veliku popularnost u modnom svijetu

U šestom desetljeću života, glumica Philippine Leroy-Beaulieu postala je nezaobilaznom pojavom na revijama vodećih dizajnerskih brendova i crvenom tepihu, na kojemu je posljednjih dana u Rimu osigurala posebnu pozornost.

Nakon što je predsjedala novim izdanjem Međunarodnog filmskog festivala u Rimu, svjetlo dana ugledala je modna kampanja brenda Falconeri u kojoj ima glavnu ulogu.

Ovaj talijanski brend poznat po visokokvalitetnim komadima od kašmira i svile u spomenutoj, jesensko-zimskoj kampanji istaknuo je popularnu estetiku 'tihog lukusuza' uz pomoć chic Francuskinje koja se sjajno snašla u ulozi modela.

Modna ikona na gradskim ulicama, kao i na pozornici, Leroy-Beaulieu istaknula je kako je jako zahvalna što je postala dijelom identiteta brenda Falconeri za ovu kampanju.

Za Italiju kao zemlju porijekla brenda Falconeri stvorenog 1999. godine, poznata Francuskinja kaže da je 'domovina njezina srca', pritom ne krijući privrženost prema komadima od kašmira.

'Kašmir je očito jako mekan, poput vela koji nas prekriva a da to ne osjetimo, a istovremeno donosi toliko topline', objasnila je u sklopu modne kampanje kojom je oduševila svoje brojne pratitelje na Instagramu.

  • +2
Philippine Leroy-Beaulieu Izvor: Profimedia / Autor: Sandrine THESILLAT / imago stock&people / Profimedia