RETRO ŠARM

Modni hit koji obožavamo: Zbog ove jakne zauvijek ćete zavoljeti smeđu boju

18.02.2024 u 19:31

Bionic
Reading

Izrađen od antilopa ili s kožnim efektom, smeđi blejzer nametnuo se kao modni must-have u prijelaznom razdoblju pred nama

U svim svojim nijansama smeđa boja polako i sigurno preuzela je modne piste, a potom i gradske ulice. Najpoželjnija je i ove hladne sezone u formi kaputa, kao izvrsna alternativa tipičnim crnim modelima, ali i u formi haljina, što su do sada dokazale brojne poznate dame.

Došao je trenutak da smeđoj date pozornost koju zaslužuje, stavljajući je u fokus osmišljenih izdanja jaknom koja će učiniti da zauvijek postanete njezin obožavatelj.

Prelaskom iz hladne u tople mjesece smeđa boja će, prema prognozama brojnih, biti najpoželjnija na blejzeru - od brušene do sjajne kože u neodoljivom duhu ludih 70-ih.

Smeđi blejzeri Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Dokazale su to brojne street style zvijezde u modnim mjesecima, ali i poznate trendseterice, poput američke it djevojke Hailey Bieber.

Kao savršena alternativa tipičnim crnim modelima, smeđi blejzeri su 'divlji' komad koji će podizanjem temperatura nesumnjivo pomoći u stvaranju besprijekornih kombinacija s trendovskim predznakom.

U slučaju Hailey Bieber, smeđi sako od brušene kože pokazao se stilskim 'melemom' u paru s bijelom majicom kratkih rukava, kratkom smeđom suknjom s kožnim efektom i crvenim dodacima.