Taïs Bean

Poput slavne mame: Kći zvijezde 'Emily u Parizu' zablistala u ulozi modela

26.02.2024 u 12:20

Bionic
Reading

Od uloge marketinške guruice Sylvie Grateau u Netflixovoj hit seriji 'Emily u Parizu', glumica Philippine Leroy-Beaulieu jedna je od najpopularnijih slavnih dama među modnim dizajnerima, a to bi lako mogla postati i njezina kći Taïs Bean

Nakon što je svjetsku slavu stekla ulogom u hit seriji Netflixa, 60- godišnja francuska glumica postala je nezaobilaznom pojavom na revijama vodećih brendova u svijetu mode.

Ljubav koju gaji prema modi prenijela je i na kći, 33- godišnju Taïs Bean, koja se školovala na jednom od najprestižnijih fakulteta za modni dizajn na svijetu, londonskom Central Saint Martinsu.

Sada je postala zaštitno lice modnog brenda Barbara Bui, a zvijezda serije 'Emily u Parizu' ne krije ponos njezinim modnim angažmanom.

Na Instagramu je podijelila njezinu fotografiju iz kampanje, na kojoj pozira u kožnom odijelu sastavljenom od prsluka i odgovarajućih hlača.

'Možete biti nimalo moderni i imati puno stila, a možete biti vrlo moderni sa nepostojećim stilom', izjavila je Bean u videu modne kampanje objavljene na profilu brenda Barbara Bui.

Četvrta sezona serije 'Emily u Parizu', u kojoj ćemo ponovno ugledati Philippine Leroy-Beaulieu, počela se snimati u siječnju ove godine, prije Ljetnih olimpijskih igara u Parizu, jer će sva snimanja na pariškim ulicama i razne produkcije od lipnja do rujna biti zabranjene, a vjeruje se da će premijeru na Netflixu imati u prosincu ove godine.

  • +51
Emily u Parizu, 3. sezona Izvor: Netflix / Autor: Netflix