BEAUTY TRENDOVI

Nisu za sramežljive: Ovo su manikure koje trenutno svi priželjkuju

20.07.2020 u 13:22

Bionic
Reading

Nakon mjeseci boravka u izolaciji uslijed pandemije koronavirusa koji je poharao svijet mnoge žene su jedva dočekale ponovno otvaranje salona ljepote. Vjerojatno je to i razlog zbog kojeg se sve više žena odlučuje za upečatljivije manikure. Barem to tvrde beauty stručnjaci i vlasnici londonskih salona koji otkrivaju osam trenutno najtraženijih manikura

Dugini nokti

'Već počinjemo vidjeti fokus na vedre i pastelne boje - posebno su popularne različite boje na svakom noktu. To je savršen način da se razveselite i zablistate nakon izolacije', rekla je Laura Southern, osnivačica salona ljepote House of Lady Muck.

Print kornjačevine

'Uz vedre bore nape klijentice s dolaskom ljeta uvijek priželjkuju nešto novo, a u posljednje vrijeme puno njih se odlučuje za nokte s detaljem kornjačevine. Ljudi nam govore kako su im nedostajale manikure u izolaciji pa vjerujemo kako su mnoge žene jedva dočekale pohvaliti se upečatljivim notkima', rekla je kozmetičarka iz salona ljepote Buff.

Detalj folije

'Naše klijentice svoj prvi termin za nokte nakon izolacije doživljavaju kao vrlo poseban trenutak pa nije ni čudo da se odlučuju za odvažnije manikure. Jedna od najtraženijih manikura u našem salonu je ona s detaljem folije koja uvijek izgleda prekrasno', tvrde u salonu DryBy.

Neonske boje

'Otkako smo otvorili salon, primijetili smo da klijentice sve više eksperimetiraju s bojama. Popularne su narančasta, žuta i neoska ružičasta - bilo da je riječ o boji preko cijele plohe nokta ili o nail art tehnici', otkriva osnivačica lanca trgovina Nails.INC.

Nude tonovi

'Naše su klijentice uvijek voljele eksperimentirati s bojama, oblicima i dekoracijama, no mi prognoziramo kako će nude nijanse lakova zapravo biti te koje će dominirati ove sezone', tvrde stručnjaci u NAF! Salonu.

Obojani vrhovi noktiju

'Najtraženija manikura u našem salonu je kombinacija nude baze i kontrastnih vrhova u jarkim bojama. Obojani vrhovi jako su popularni u ovim ljetnim mjesecima', poručuju iz salona Colour Riot.

Detalj grančica

'Žene sve češće priželjkuju osvježavajuće manikure u ružičastim i plavim tonovima, kao i jarke nijanse kao što su koraljna i eklektična plava. U našem salonu najtraženije su delikatne manikure s detaljem grančica i svijeća', rekla je Juanita Huber-Millet, osnivačica londonskog salona Townhouse.

Zeleni i plavi tonovi

'Većina naših klijenata odabire svijetle i pastelne boje za svoje manikure i pedikure. Živi, šareni nokti sjajan su način za podizanje raspoloženja. Popularnije nijanse proteklih tjedana su svijetlozelena i tirkizna. U pogledu oblika noktiju, najpopularniji je oblik badema, a slijede ih četvrtasti nokti sa zaobljenim kutevima koji izgledaju vrlo prirodno. Također smo primijetili da su nokti naših klijentica u odličnom stanju, što bi moglo biti posljedica toga da su proteklih mjeseci napravile pauzu od tretiranja noktiju gelovima i trajnim lakovima', rekla je Sherrille Riley, osnivačica tvrtke Nails & Brows Mayfair.