TRENDI MANIKURA

12 nijansi lakova za nokte koje ćemo obožavati ovo ljeto

18.06.2020 u 12:06

Bionic
Reading

Bez obzira planirate li uskoro kod kozmetičarke ili ćete si manikuru i pedikuru napraviti u svoja četiri zida, vrijedi baciti oko na boje lakova za nokte koji slove za ljetni hit. Ove sezone obožavat ćemo ovih 12 nijansi

Uskoro počinje omiljeno doba godine velike većine, što znači samo jedno - izležavanje na plaži i prešetavanje u sandalama i omiljenim ljetnim haljinama. Ako i sami uskoro planirate skoknuti na more ili se vraćate na posao nakon mjeseci izolacije, ono što je neophodno napraviti su manikura i pedikura.

Nakon mjeseci boravka u zatvorenoj obući, našim stopalima i noktima je potrebna adekvatna njega. Pogledajte ovdje kako za samo dvadesetak kuna stopala učiniti glatkima poput bebinih, a ako želite saznati kako napraviti pedikuru kod kuće kliknite ovdje.

Kada je riječ o lakovima za nokte, svake sezone istakne se nekoliko trendi boja, a 2020. nikad nije bila šarenija. Ako se veselite isprobavanju novih lakova za nokte ili želite promijeniti nijansu laka koji inače koristite, ispod provjerite koje će boje lakova za nokte biti hit ljeta.

Pepermint

Nude nijanse

Boja zlata

Boja lubenice

Pastelno ljubičasta

Brončana nijansa

Boja breskve

Nježno ružičasta

Šljokice

Boja trešnje

Metalik pink

Ledeno plava