OVO NIJE HTJELA PROPUSTITI

Nismo je dugo vidjeli: Bivša predsjednica na premijeru predstave stigla u strogom poslovnom stajlingu

24.10.2020 u 22:14

Bionic
Reading

U satiričkom kazalištu Kerempuh večeras je održana premijera predstave o kojoj se govori već tjednima. Na pozornicu su izašli Kolinda Grabar-Kitarović, Ivo Josipović, Stipe Mesić, Franjo Tuđman i Josip Broz Tito, glavni akteri predstave 'Predsjednici and ca' koju su osmislili Tarik Filipović i Boris Svrtan. Kerempuhovu hit predstavu nisu propustili ni bivši predsjednici Stjepan Mesić i Kolinda Grabar Kitarović koji su iz prve željeli vidjeti svoj lik na kazališnim daskama koje život znače

Mjeseci rada i vježbi bili su potrebni za pripremu Kerempuhove predstave 'Predsjednici & ca' koja je konačno ugledala svjetlo dana. Glumačka i politička svita okupila se na kazališnoj premijeri predstave koja je već postala hit. Veliku pažnju privukli su bivši predsjednici Stjepan Mesić i Kolinda Grabar Kitarović koji nisu željeli propustiti ovo kulturno događanje o kojem se dugo pričalo.

Bivšu predsjednicu utjelovila je glumica Ornela Vištica koja je svoje pripreme i kostimografiju nerijetko objavljivala i na društvenim mrežama.

Na pitanje je li ju imala priliku upoznati i postoje li neke sličnosti između nje i Grabar Kitarović, glumica je odgovorila: 'U kontaktu sam s bivšom predsjednicom i drago mi je da je tako. Zanimljiva je njena biografija, činjenice koje govore kako se radi o izuzetno hrabroj i pametnoj ženi'.

Grabar Kitarović se na premijeri pojavila u vrlo strogom poslovnom stajlingu koji smo navikli viđati tijekom njezina mandata. Za ovu je prigodu bivša predsjednica odabrala elegantan crni sako sa satenskim elementima i crne hlače ravnih nogavica u kombinaciji s bijelom košuljom - modnim klasikom s kojim je teško pogriješiti.

Glamurozna haljina ili barem mala crna haljina možda bi bila bolji izbor, no ne možemo reći da je bivša predsjednica modno kiksala - kad nije. Cjelokupan stajling začinila je crvenom maramom koju je nosila svezanu oko vrata, a nije zaboravila ni na trenutno najvažniji modni dodatak - zaštitnu masku za lice.

  • +5
Kolinda Grabar Kitarović i Stjepan Mesić na premijeri predstave 'Predjednici & ca' Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL