ŠTO SE DOGODILO?

Kolinda Grabar Kitarović prošetala centrom Zagreba s novom frizurom, ali i zavojem na ruci

18.07.2020 u 16:23

Bionic
Reading

Naša bivša predsjednica, Kolinda Grabar Kitarović subotu je iskoristila za šetnju gradom sa suprugom Jakovom te suradnicima, a pritom je bilo teško ne zamijetiti njezinu novu dotjeranu frizuru

Otkako je otišla s mjesta predsjednice, Kolinda Grabar Kitarović odlučila je napraviti određene stilske iskorake i promjene. Tako se novopečena članica Međunarodnog olimpijskog odbora prvo pohvalila svojim novim modnim izričajem, a sada i novom frizurom s kakvom je nismo navikli vidjeti.

Do sada je Grabar Kitarović uglavnom birala bujne modele frizura s loknama na vrhovima ili pak popularne valove, a nerijetko je na službenim primanjima nosila pundže.

U subotu je Kolinda u pratnji svog supruga Jakova Kitarovića te novog suradnika, predsjednika Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatka Mateše i Tomislava Madžara s kojim je i dalja vrlo bliska snimljena tijekom opuštene šetnje centrom Zagreba.

  • +3
Kolinda Grabar Kitarović Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Pohvalila se tada ravnom frizurom i nešto zagasitijom bojom kose koja ide prema pepeljastoj. Značajna je to promjena od dosadašnje izrazito plave nijanse. Također bivša predsjednica ovoga je puta svoju kosu isfrizirala na ravno.

Grabar Kitarović nosila je crne hlače na crtu te bluzu sa urezanim srebrnim motivima, a ispod buketa cvijeća dalo se naslutiti da je imala malu ozljedu ruke obzirom na zavoj koji je nosila.

Društvo je nakon slavlja u libanonskom restoranu u centru, slavilo novu titulu Grabar Kitarović u jednom od lokala, kada im se pridružio Zvonimir Sunara Suki te pjevač Marko Škugor.

Danas smo ugostili bivšu predsjednicu Republike Hrvatske Kolindu Grabar Kitarović. 🇭🇷🥘🇱🇧🥂

Objavljuje Byblos ZG - Libanonski restoranSubota, 18. srpnja 2020.