FASHION GURU

Otkada je otišla s mjesta predsjednice, Kolinda je sva nekako vragolasta; prvo je pokazala srednji prst, a sada žutu torbicu - najveći doseg svog modnog izoštravanja

  • Fashion Guru
    Autor: Fashion Guru
  • Zadnja izmjena 09.07.2020 12:56
  • Objavljeno 09.07.2020 u 12:56
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunović

Svoju građansku dužnost ispunila je i bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović te je dobro raspoložena došla u zicer crno-bijeloj modnoj kombinaciji, za koju ni naš Fashion Guru nije imao zamjerke

Bilo je vrlo zabavno slušati Pusićku i Milinovića kod Bage na Novoj TV u izbornoj noći kako su komentirali Kolindinih pet godina na Pantovčaku, sami sebi su se smijali. Da, istina je, nije baš za vrijeme svog mandata napravila nešto čime se može ponositi, ali koliko vidimo, ipak je naučila nešto.

To što je naučila njoj je sigurno puno važnije jer sada ljudi ipak gledaju što ima na sebi, kakvu frizuru ili torbicu nosi. Tako je pokazala da je uspjela savladati stil koji joj stoji, pa je došla na glasanje u zicer crno-bijeloj kombinaciji, koju je razbila suknjom s uzorkom, a najveći doseg modnog izoštravanja je žuta torbica.

  • +7
  • +4

Kolinda Grabar Kitarović sa suprugom Jakovom izašla na biralište

Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovicć

Frizura je i dalje postojana za sve vremenske uvjete, a gospon Kitarović je tu, kao i uvijek, velik oslonac. Otkada je otišla s mjesta predsjednice, sva je nekako vragolasta - prvo je pokazala srednji prst, a sada evo i žuta torbica. Pitam se samo čime će nas sljedećim iznenaditi ova nova Kolinda.

Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.