SHARON STONE

'Nikada nisam pomislila da ću biti sretna što punim 60 godina'

14.03.2018 u 14:03

Bionic
Reading

U iskrenom intervjuu za britanski Daily Mirror, glumica Sharon Stone priznala je kako se nikad nije osjećala sretnijom ulaskom u šesto desetljeće života

Zvijezda filma 'Sirove strasti' izjavila je kako se iskreno bojala da neće doživjeti 50-u nakon što je 2001. u 43. godini preživjela moždani udar. Medijske stupce Sharon ovih dana puni glasinama o zarukama s 43- godišnjim talijanskim agentom nekretninama Angelom Boffom, kao i potvrđenim filmskim reunionom s redateljem Martinom Scorsesejem.

  • +54
Sharon Stone Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Nikad nisam pomišljala da ću biti sretna što punim 60 godina. Budimo realni, to je staro, no to je veliko postignuće za mene jer su postojali dani kada sam pomislila da neću doživjeti ni 50-u', iskreno priznaje.

Godine 2001. Sharon je pretrpila moždani udar i devetodnevno krvarenje mozga, a liječnici su joj tada davali pet posto šansi za preživljavanje.  Nakon teškog moždanog udara, morala je sve učiti ispočetka - od čitanja i pisanja, preko govora, pa sve do hodanja - a iako liječnici nisu vjerovali da će se izvući, ona im je dokazala što se sve može učiniti upornošću.

  • +11
Sharon Stone Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ozbiljne zdravstvene probleme Sharon se svojski trudila prikriti od javnosti, da bi o njima napokon progovorila ranije ove godine.

'Nikad nisam željela da svijet, osobito filmska industrija, dozna koliko je sve bilo ozbiljno. Postala bih nepoželjna za rad, stoga sam svoje zdravstvene probleme pokušala sakriti najbolje što sam mogla', prisjeća se Sharon.

Jubilarni 60. rođendan, slavna glumica odlučila je proslaviti odlaskom u Miami u društvu novog odabranika kada su ju dežurni fotografi prilikom uživanja na plaži ulovili s dijamantnim prstenom na ruci.

  • +15
Sharon Stone Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U bračnu luku Sharon je uplovila dvaput - s televizijskim producentom Michaelom Greenburgom i novinarom Philom Bronsteinom, a danas je majka trojici posvojenih sinova, 17- godišnjem Roanu, 12-godišnjem Lairdu i 11-godišnjem Quinnu.